Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,591
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

;D

PB185574.jpg_thumb.jpg

Etiketler

Listede Bülentin elleri ile yaptığı mısır ve ateşe gömülen patatesler yok.

Bülent çizimlerin çok güzel fakat bir tanesinde hata var.Derya ya kızdım.İkide bir 100 kilosun diyor.Derya bırak Bülentin yakasını senin yüzünden afrikalılara dönecek şunun şurası daha 0,1 ton oldu.Üç basamaklı sayı kullanmak yasak.))))

Ferhat alacağın olsun.Bülente malzeme hazırladın değilmi.) Herşey çok güzeldi.Benim için güzel anılarım listesinde olacak bir gece tüm katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim.Sarmalarda gözüm kaldı...

Devamında fayda var.Bülent sucukları Leventte elleri ile sardığı sarmaları unutmak yok ama...

Tam bir "Yerli Malı Haftası" gezisi olmuş ;D Ne mutlu sizlere mutluluk dolu bir kamp daha yaptınız. Ahhhhh zamanım yoooookkkk.

Değerli dostlar çok güzel bir kamp yapmışsınız burda bence ön pilanda Bülent olmuş ne var yok süpürmüş kardeşim halındende belli saten.Ama hepiniz çok eylenmişsiniz ormanda ağaç kütüğü kalmamış vallahi neydei o koca koca gövdeler.Hepinize Saygılar

Hava şartlarına göre guzel bir kamp olmuş, katılan arkadaşları kutlar, görseller için teşekkür ederim.
Güveçte gözüm kaldı, kiler sorumlum (kalabalık olmayınca, 2 kişi için zaman alır diye önüme set koyuyor)
Poyrazlarda balık avcılığı ıle Mustafa hocam ayrı bir boyut kazandırmış.
Arkadaşlar, inşallah kuru ağaçların hepsini yakmadınız, son gelişimde kamp ateşine zorlandım.

berkcantp' Alıntı:
Arkadaşlar, inşallah kuru ağaçların hepsini yakmadınız, son gelişimde kamp ateşine zorlandım.

İlhan ağbi ağaçlar kuru değildi, biz yanımızda kuru odun getirdik, yanımızda kuru odun olmasaydı o ağaçlar yanmayacakdı

buralpdi' Alıntı:
İlhan ağbi ağaçlar kuru değildi, biz yanımızda kuru odun getirdik, yanımızda kuru odun olmasaydı o ağaçlar yanmayacakdı
Hava şartlarından LT iyice çöktü, bagajda Kayaköy/Fethiye de bir tesisten aldığımız yaklaşık 250 kğ. özel şömine odununu taşımak zorunda kaldım, şu anda bile geride kalan 100 kğ civarında. Bölgede odun bol ama bunlardan gece 40 kğ. civarında yaktımmı ısı ve közü süper oluyor.

Arkadaşlar Ahmet hocamın da olması sebebiyle Pamukova da uzanlar çifliğinde kış kampına niyetlendik umarım uygun ortam olur hep beraber oluruz.Haldun (taiga)hadi orayı da kutsal tepelere çevireyim,sen de kahrol.

Ahmet hocam bu kamp yaptığımız Uzanlar çifliğini değilde gidilmesi daha kolay ve güzel olan bir yer söyledi oranın google earth ten fotoğrafını eklerse (Öküz yatağı ise ekliyorum-burcum boğa ondan mı acaba eskiden beri ismini çok sevdim) ,şimdiden çalışmalara başlayalım.Belki fırsat bulunca hafta sonu kar yağmadan kaçarım-ız.

küz yatağı.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.