Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,790
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

ikiside uyar bana

Etiketler

Büyük ihtimalle bizede uyar.(Böğrek için söz vermeyelim; sonra mahçup oluyorum....)

Mademki,Haşmet kardeşin şubatın ilk haftası gelme olasılığı var.Poyrazlar kampını
2-3 şubat tarihinde yapalım derim.
Biz (eşim ve ben)cumartesi sabahtan orada oluruz,herkese selamlar.

camper_02' Alıntı:
Poyrazlar kampını 2-3 şubat tarihinde yapalım derim.

Tamam bana da uyar.

Derya'ya geçmiş olsun diliyoruz. Benim de tereddütte kalmamın nedeni, Nermin'in hafta sonu 39 derecede olmasıydı. Neyse şimdi toparladı sayılır.

camper_02' Alıntı:
Mademki,Haşmet kardeşin şubatın ilk haftası gelme olasılığı var.Poyrazlar kampını

Mehmet Abi Patinaj çekiyorum şu aralar. Bir aksilik olmazsa bizde katılmak isteriz. Ben orda 2 defa arabayı batırdım. Traktörçüler beni özlemiştir

camper_02' Alıntı:

Benimki zora girdi, anne ayın 26'sında umre'ye gidecekti vize yüzünden ya 31 ocak yada şubat 1 veya 2'si gibi gidecek, duruma göre davranacağız

dagciark28' Alıntı:
Mehmet Abi Patinaj çekiyorum şu aralar. Bir aksilik olmazsa bizde katılmak isteriz. Ben orda 2 defa arabayı batırdım. Traktörçüler beni özlemiştir
Bilirim bilirim. ;D
Batınca daha çok patinaj çekiliyor.

Mehmet abi cok isteriz bir yerlerde bidon,lu bir sohbeti.

Haşmet hocam haklısınız o sabrın 3 / 4 bitti sonuclarda cok cok iyi kalan 1 / 4,de yaşıyoruz bakalım hayırlısı..

Levent bey annenize iyi yolculuklar dileriz. Sevgi ve saygılarımızla Tunay, Tugay

Traktörcüler kampanya başlatmış, 3 çekime 1 bedava
Levent, annene hayırlı yolculuklar dilerim, Allah kabul etsin

camper_02' Alıntı:
Arkın merhaba;Traktörcülerden çok biz özledik,seni çamurda bırakmayız(ön tarafa vinç taktırdım) selamlar.

Yazık o vinç 'e . Benim araba normalde 2.000 KG geliyor. Çamurda düşünemiyorum. Mehmet abi inşallah hava müsade eder de güzel bir etkinlik olur, Yoksa adam büyüdü tutulmuyor .

Levent anneye hayırlı yolculuklar dileriz.Hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur inşallah.

Levent hayırlı yolculuklar.
Kim Poyrazlar da batarsa korkmasın ben çıkartırım Sarıalan yaylasında bir traktör batmıştı benim Rosinha onu bile çekmişti,siz hiç korkmayın.

SON KONULAR - FORUM