Bizim içinde en uygun zaman şubatın 1 veya 2 haftası olur (inşallah kar olur)
İlerleyen günler zamanı netleştiririz.
Bülent;İstanbula geldiğinde zaman ayarlıyabilirsen görüşelim,hatta kamp bile yapabiliriz.
Mademki,Haşmet kardeşin şubatın ilk haftası gelme olasılığı var.Poyrazlar kampını
2-3 şubat tarihinde yapalım derim.
Biz (eşim ve ben)cumartesi sabahtan orada oluruz,herkese selamlar.
Dün akşam bıraktığım da Derya biraz nane mollaydı(4-5 gündür) önümüzde ki hafta İstanbulda olacağımızdan ve bu hafta sonu için iyi olursak gidelim dedi yoksa daha sonra ki haftaya atıyor .Uyandığın da bakalım ne diyecek öyle olursa haftasonu bekleriz gelebilen arkadaşları.
Mademki,Haşmet kardeşin şubatın ilk haftası gelme olasılığı var.Poyrazlar kampını
Yazık o vinç 'e . Benim araba normalde 2.000 KG geliyor. Çamurda düşünemiyorum. Mehmet abi inşallah hava müsade eder de güzel bir etkinlik olur, Yoksa adam büyüdü tutulmuyor .
Levent hayırlı yolculuklar.
Kim Poyrazlar da batarsa korkmasın ben çıkartırım Sarıalan yaylasında bir traktör batmıştı benim Rosinha onu bile çekmişti,siz hiç korkmayın.
Levent hayırlı yolculuklar.
Kim Poyrazlar da batarsa korkmasın ben çıkartırım Sarıalan yaylasında bir traktör batmıştı benim Rosinha onu bile çekmişti,siz hiç korkmayın.