Dün 2 kilo özel sucuk siparişi verdim,dolapta da bir tane Poyrazlar da yediğimden var sen gel sabah namazında sana sucuk ısmarlayayayım.Püfür püfür de esmeye başladı ne güzel.
valla yakalım ...
bu haftasonu sahildemi kamp yapsak
mayıstosböce' Alıntı:
Dün 2 kilo özel sucuk siparişi verdim,dolapta da bir tane Poyrazlar da yediğimden var sen gel sabah namazında sana sucuk ısmarlayayayım.Püfür püfür de esmeye başladı ne güzel.
Mehmet abi dün akşam 10:40 itibarı ile dipfrize girdi,taze taze hemde.Hatta en sonuncusu mehmet abiler gelsede bu haftasonu hava bu kadar güzelken beni bi yese dedi,yanında sert tam yağlı ezine peyniri,bal ve kaymak ile.
Bülent bey sucuk konusunda doktoranızı mükemmel bir şekilde yaptığınızın farkındayım.Yanlız bi sorun var ben Sivaslıyım ama doğma büyüme Kayserideyim.Sucuk konusunda Kayserililerle bir türlü denk olamadım hep beni abi sen bizden bir milim altdasın derler nedenini sorduğumdada seni yapan fabrika Sivas,da ham maddede ordan gelme bizi yapan fabrika ve ham maddesi kayseride derler.Sevgi ve saygılarımızla. Tunay ,Tugay..
Levent bey sabah erkende tatlı olur be kardeşim ama biraz acısı bol olmalı.
Haşmet bey evet o soruda bi gizem var Mehmet abi,nin anı defterinden öğrenmeli her kese sevgi ve saygılarımızla
Geçenlerde mobilyacı arkadaşım kampta yakarsın diye iki çuval tahta parçası (meşe) getirdi
Manisa salihliden dünürler içersin diye ev yapımı rakı (1 bidon)göndermişler.
Bülentin dipfirizde ful dolmuş,Levent (buripaldi)kardeş tenekede tavuk hazırlar.tanju geçen
Unutup getiremediği böregi getirir,Daha ne anlatayım tarihide siz geçler belirlesin.
Bak Haşmet hocam Mehmet abinin anı defterinden neler neler cıktı.Umarım o bidonun dibi gözükmez,afiyet olsun abi büyüksün sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay...
Tugay kardeşim;güzel temennilerin için teşekkür ederim,inşallah en kısa zamanda yapacağımız
Etkinlikte beraber olur, güzel sohbetler yaparız.sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Geçenlerde mobilyacı arkadaşım kampta yakarsın diye iki çuval tahta parçası (meşe) getirdi
Manisa salihliden dünürler içersin diye ev yapımı rakı (1 bidon)göndermişler.
Bülentin dipfirizde ful dolmuş,Levent (buripaldi)kardeş tenekede tavuk hazırlar.tanju geçen
Unutup getiremediği böregi getirir,Daha ne anlatayım tarihide siz geçler belirlesin.
Dün akşam bıraktığım da Derya biraz nane mollaydı(4-5 gündür) önümüzde ki hafta İstanbulda olacağımızdan ve bu hafta sonu için iyi olursak gidelim dedi yoksa daha sonra ki haftaya atıyor .Uyandığın da bakalım ne diyecek öyle olursa haftasonu bekleriz gelebilen arkadaşları.
Bizim içinde en uygun zaman şubatın 1 veya 2 haftası olur (inşallah kar olur)
İlerleyen günler zamanı netleştiririz.
Bülent;İstanbula geldiğinde zaman ayarlıyabilirsen görüşelim,hatta kamp bile yapabiliriz.
Bülent;İstanbula geldiğinde zaman ayarlıyabilirsen görüşelim,hatta kamp bile yapabiliriz.
Bak Haşmet hocam Mehmet abinin anı defterinden neler neler cıktı.Umarım o bidonun dibi gözükmez,afiyet olsun abi büyüksün sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay...
Kesin arariz,inanirmisin bizde onu konustuk gecen gun ,Karavan grubunu ozledim dedi Derya .Dedim ama mesaj gitmedi birisi mesajimin ustune mesaj atmis, bi okudum cok sasirdim bizim ormanci gelebilirmis,Hadi bakalim dualara baslayalim.