hepsi aynı inan bana benim döşemecide sağlam döşedi sayılırAbi eline saglik,
Doseme islerini kim yapiyor.
Bir dosemeci buldum, dudaklarimi ucaklatti istedigi rakamlarla
hepsi aynı inan bana benim döşemecide sağlam döşedi sayılırAbi eline saglik,
Doseme islerini kim yapiyor.
Bir dosemeci buldum, dudaklarimi ucaklatti istedigi rakamlarla
Öncelikle kolaygelsin, tez zamanda toplama işiniz biter umarım. Parçaları nereden alıyorsunuz, önere bileceğiniz yerler var ise rica ederim.yeni ciciler geldi parça toplamaya devamEkli dosyayı görüntüle 65081
kayalar oto celal :02164711395lÖncelikle kolaygelsin, tez zamanda toplama işiniz biter umarım. Parçaları nereden alıyorsunuz, önere bileceğiniz yerler var ise rica ederim.
arkadaşlar aracımın üretildiği tarıhi net olarak saplamış bulunuyorum araç 92 model değil 86 model emliyet kemeri bize bu bilgiyi fazlası ile veriyorEkli dosyayı görüntüle 64791
tarot 12 merhaba aracın o tarihte üretildiğine dair başka bulgularda mevcut bunu aynısından bir adet daha mevcut olan ve benim aracimla aynı zamanda ülkeye giriş yapmış bir araçtan teyit ettim hatta bu araç 130 kasa bile değil 127'' olarak geçen ara bir kasa 1986 ile 1989 yılları arasında üretilmiş ve sonradan üretimi durmuş bu yüzden yedek parça farklılıkları bulan bir kasa özelikle kapıları bu yüzden emliyet kemerleri ve kemerlerin sarman kutuları bu tarıhi veriyor tabi ülkeye giriş ve trafiğe çıkışı 92 olabilir zaten ruhsatta trafiğe çıkış 92 yazmakta ayrıca araç muyneden arka emniyet kemerleri olmadan nasıl geçmiş buda ayrı merak konusu araca yeterince eziyet edilmiş katlanır koltukları bile kaynakla sabitlenmiş katlanır mekanızmaları sökülmüş kimbilir nerelere atıldı birde onları baştan yapıp eski haline getiriyorum bu resimleri ilerleyen zamanlarda paylaşacaktım ancak konuyu netleştırmek için resimleri koyuyorum
İbrahim Bey merhabalar,![]()
Aracı toplama sürecine girmişsiniz, hayırlı olsun ve kolay gelsin. Bir bilgiyi paylaşmak isterim; emniyet kemerleri proshop'ta muayene öncesi eksikliklerin giderilmesi kapsamında takılmıştı, referans olarak almanız yanılgıya sebep olabilir bilgilerinize...