Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,286
Araci yakindan inceleme sansina sahip oldum.
Cok cok guzel bir arac.

Esim uzerindeki etkisi, benim acimdan cok hos olmasa da, yakinlarimda bir 130 gormek cok keyifli idi,

Ibrahim bey ve ustalari projenin ve aracin orjinalliginin hakkini vererek ilerliyorlar.

Etiketler

merhaba arkadaşlar kafayı kırmaya az kaldı kapı kartonları fazla zarar görmüş 2 si idare eder ancak diyer 2 si kötü durumda aklımıza hemen polyesterden dökme fikri geldi ve kolları sıvadık 4 kartonu da dökeceğiz kalıplar hazırlandı
IMG-20170316-WA0006.jpg

Ibrahim bey, nedir son durum?
Nasil gidiyor proje?
selam walla nasıl gitsın huysuz ihtiyar mısalı beni bukadar yoracağını düşünmedim ancak sadece araç yormuyor el atmak istemiyor doyuma ulaşmış çoğu usta eski araç zor gelmekte o yuzden olduğu yere kadar yapıyorlar ancak ben onları sonradan tekrar elden geçirmekteyim en çok yoran kısım malesef kapılar vazgeçmediğimiz sürece canımızı okuyacak yeni kılıt bulmak imkansız yurt dışında site forum ne varsa bakmaktayım ancak umutlar azalmakta nitekim e bay kapalı getirtme yolları kısıtlı bir parça denemesi yaptım 1 ay oldu bekliyorum yunanistandan aktarmalı gelecek kıytırıktan 9 sterlinlik bir parça bana 150 tl gibi bir rakama oturdu gerisini sen düşün yine türkiyeye göndrmiyorlar söktüğüm parçaların vidalarını vakıt buldukça yenisi ile değiştiriyorum bir haylı yorucu ancak bir çıpıda yapılacak gibi değil kafamdaki kapılar bilmecesini çözersem daha keyifli projeye devam edeceğim şimdilik bu kadar resim paylaşacağım firsat buldukça sağlıcakla kal bu arada klıma araştırmasına girmişsin kolay gelsin defendere hoşgeldin tam şimdi defenderci oldun klıma olursa sol kolumuzu nasıl dişarı çıkaracağız havası orada bu meretin :smiley:))))

merhaba arkadaşlar kalıplar çıktıktan sonra elyaf polyester derken iş uzadı birden fazla deneme yapmak zorunda kaldık ancak istediğimiz sonucu alamıyoruz ilk döktüğümüz numune sağlam olsun dedik ancak fazlaca kalın oldu esnemiyor mübarek kurşun geçirmez oldu buda şekil vermeyi zorlaştırıyor ve hiç bir ustada yanaşmıyor alıştırmaya yap getir takalım deniyor ulan yapsam ben takarım zaten sana ihtiyaç kalmaz bize lazım olan usta eller neyse tekrar tekrar birkaç denemeden sonra incelik kıvamını verebildik bu seferde ürün bombe veriyor bazı yerleri ve cam açma kısımları kapı kartonuna sürtünüyor yarın deri kaplanırsa bize sıkıntı çıkarır yıpratır aklımda son bir çare var onu uygulayacağım ancak usta nasıl bulurum bilemiyorum araştırmaya devam edeceğim bu kapılar bizi üzecek demiştim ama bu kadar beklemiyordum açıkçası
20170804_112357.jpg

dökerken kalıpta bombe olmamasına dikkat edin. sonrasında ürünün içine ince alçıpanlarda kullanılan saçlardan koyabilirsiniz böylece malzeme hem ince, esnek ve sağlam olur. kendini salmaz

selam dostlar kalıplardan verim alınamadı daha zorlu bir yola girildi tabiri caizse döve döve yola getirdik diyebilirim tamda yola geldi sayılmaz ama uğraşıyoruz bakalım nazla nuzla yapılan tam anlamıyle beğenilmeyen bir ustanın yaptığını diğerinin beğenmemesi ile geçen zaman kayıpları ve düzeltmeler yıldırdı beni ancak defender böyle bir makine insanı sömürüyor ve ondan başka biri yaratıyor önce yaşama sevincini alıyor ondan sonra hayatta kalma yetisini veriyor ve mücadeleye devam ediyorsun ve sonuç ağır metal işçiliği :smiley: 20170427_174545.jpg 20170425_095028.jpg
20170427_174545.jpg
20170425_095028.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR