Bu malzemeyi araştıracağım birde aklımda daıson var siyah silikon birkaç deneme yapacağım bu ürünü hiç duymadım işimize yarayabilir teşekkür ederim
mehmet işin o kısmını pek düşünemedim amacım kötü görüntüyü ortadan kaldırmaktı ancak şimdi söylediğin iyi oldu bunla ilgilide üzerine siyah boyarsam işimi görürmü yoksa oda zamanla pul pul dökülürmü bir test edeyim zaten sıcaklarda başladı test için tam zamanı ecnebide malzemede var ustada bu işin ehli insanlarda var malesef biz kendi şartlarınızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz elimizden bu kadarı geliyor bende istiyorum avusturalyada bu işi yapmak ancak imkanlar olanaklarla sınırlı memleketin hali ortada ancak bu kadar oluyorUstad eline emegine saglik.
Orda olsaydim, tutardim ucundan
Dyson ile ilgili bir konuya deginmek istedim.
Acik havaya maruz kalan dyson`inin toz toplama ve tutma durumu cok fazla.
Zamanla Dysonun icine gomuluyor ve temizlenmiyor. Bu da pis bir goruntuye sebep oluyor.
yavuz abi ürünler 10 numara oldu sadece basamakta buradaki ustam montaj yapayım derken güzel işçilik yapamadı kaş yapalım derken gözü çıkardık sorun yok eline emeğine sağlık abim.Maşallah harika işler yapmışsın. Yaptığımız sepet yakışmış. basamak meselesine üzüldüm. Uzun zamandır girmememiştim foruma. selam olsun.