Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,545
Ynt: Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası

Merhaba,
Yavaş yavaş projenin sonuna gelmekteyiz. Bu işe gerçekten zaman ayırıp bir parçası olmak isteyen insanlar
bana net dönüş yapmalı. Gelen talep dorulusunda gidiş dönüş bileti alınacak ve organizayon yapılacak. Bu arada elimizde kaç tane fotoğraf makinası var bunu bilmek istiyorum.
Bu proje Gezenbilir' den ziyade başka sosyal yardım kurumlarında da lanse ediliyor. Eğer buradan gerekli katılım sağlanamazsa projeyi o tarafa kaydırmayı düşünüyorum. O yüzden net bilgiye ihtiyacım var.

Kimler geliyor ?
Ne kadar fotoğraf makinamız var?

Sevgiler.....​

Etiketler

Sevalcim Merhaba

Beni zaten biliyosun,üstüme düşen ne ise yapmaya hazırım.Zaten gelmeyide planlıyorum
Programın netleşmesini bekliyorum.

Diğer arkadaşalrımızda cevap verirlerse hızlı hareket etmiş oluruz.

Sevgiler

Merhaba sevgili arkadaşlar , bize verdiğiniz değerden ötürü hepinize sonsuz teşekkür ederim. Ben de elimden geldiğince duyurmaya çalışıyorum.

Mayıs 17 de hepinizi bekliyorum, çok otantik olacak garanti veriyorum size. :smiley: sevgiler .

Makinayı gönderdim.
Ufaklıklara benden selam söyleyin. :smiley:
Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ben gelmek istiyorum. Henüz bir makina bulamadım ama o zaman kadar bulabileceğimi umuyorum..

Mayısta yolda beni almayı da unutmayın :smiley:

Ben de gelirim...

Merhaba,
Zamanımız gittikçe daralıyor.
Elimizde şu an için toplam 4 tane makina var, Edip' in de belirttiği gibi.
Şimdi, sizden ricam, kimler kesin olarak gelmek istiyorsa isimlerini listeye yazsınlar.
Bir an önce netleştirip ulaşım planlaması yapmamız gerekiyor.

Katılımcılar :
1) Sedat :smiley:

Benim kullanmadığım bir adet 2 megapiksel fotoğraf makinam bulunuyor.
Belki bu grup ile gidebilme imkanı olur ve kendim götürürüm diye düşünüyordum.
Özel nedenler ile mümkün olamayacağından giden arkadaşlarla ulaştırmak isterim.
Sedat ile görüştüğümüzde verebilirim.

Selamlar,

Merhablar; iki haftadan daha az bir sure kaldı, ama boyle bir sessizlik oldu ki; beni korkutmaya başladı, sanki bir ümitsizlk var, acaba korktuğum şey olacakta bu Bitlis'in uzak dağ köyüne gelme işi iptal mi edilecek?

:(

okullarının açılmasına az kaldı
edip hocanın çağrısı facebookda

neler yapabiliriz ?

http://www.facebook.com/group.php?gid=5659179036

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR