Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,550

Etiketler
Ynt: Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası

Minikler çok tatlı ya... :smiley:

Sedat'ın dediği gibi, bu köye gitmek de çok güzel olurdu. Hem elden teslim ederiz, hem de bir şeyler öğretmeye çalışırız, ayrıca çocukları azcık da olsa sevindiririz.

Benim de kullanmadığım bir dijital vardı.
1,3 mega pixel.

Sedat Paşam 19 mayıs pazartesiye geliyor.!!! 17-18-19 Mayısa ne diyorsun.?

reha -1
yol - 1
erthem - 1
TezMertek - 1

Toplam: 4 Adet

Merhaba Sedat,
Öğretmenleriyle konuştum, bizi ağırlamaktan çok memnun olacaklarını söyledi.
Konaklama için öğretmen evi var kasabada, fakat köyde kalmak istersek de köy halkı bizi evinde ağırlamak istiyor.
İlgi ve bilgine...

Sun express Nisan -Mayıs biletlerini satışa koymuş.. 29 ytl + vergi ye bilet var....)

Şu an Gidiş (05.02.2008 - 15:05)
16 mayıs
49+21 = 70 * 2 kişi = 140 lira

Dönüş
22 mayıs
29+19 = 48 * 2 = 96 lira

İzmir - Van , İstanbul dan yok ne yazık ki!!

Vana direkt uçuş var ama tarihi denk getirmek lazım tabii.
Kuzen daha iyi bilgi verir ama Vandanda güzel bir otobüz yolculuğu ile bitlise ulaşabiliyorun.
Van-Tavna arası 2 saat sürmüştü sonbahardı.

Arkadaşlar bir Bitlisli olarak bu görevi üstlenebilirim
Vana direk uçuş var hem THY hemde Pegasus
Ayrıca konaklama yeri olarakta öğretmen evleri uygun dur
Olmazsa akrabalarda kalırız:smiley:
Belediye ilede temasa geçebiliriz

Atlas jetin var biraz ucuz ama siirt e siirt üzerinden gitmek daha mantıklı bence
Ordan bir minübüs kiralanır yol boyuncada fotoğraf çekme ihtimalimiz olur

Konuyu başlangıcından beri takip ediyorum. Arkadaşlar girişiminiz çok güzel, tebrik ederim. Vaktim uygun olursa ben de katılmak isterim. Ancak bazı ufak ayrıntılar var. Atlas Jet Siirt'e sadece salı ve cumartesi günleri uçuyor. 12'de İstanbul2dan kalkan uçak 2'de Siirt'te oluyor rötar olmazsa. Siirt-Bitlis arası 95 km. Doğuda havanın daha erken karardığı da düşünülürse bence o yol çok da güvenli olmaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR