Ynt: Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası
Merhaba sevgili dostlar, öyle hoşuma gittiki yazdıklarınız, hepsini bir çırpıda heyecanla okudum.
Ben Seval Hanımla mailleşiyordum, boyle bir guruptan haberim yoktu, meger bizi dusunen bizim icin ugrasan insanlar varmıs, hepinize yurekten, cocuklarım adına tesekkurediyorum.
Seval Hanım daha once geleceginizi haber vermişti çocuklara anlattım, sizin için Türkiye'nin bir ucundan buraya gelecekler dedim, hepsinde bir heyecan bir heyecan. Köye dışardan gelen benden sonraki ilk insanlar olacaksınız.
1 tane fotograf makinamız var casio nun Türkiye subesinden hediye geldi o da. Çok seviyorlar makinayı ama 28 öğrenciye yetmiyor malum. 1 tane olduğu için birazda kıymetli bir makina rahat rahat kullanamıyorlar. Bozulacak çizilecek diye korkuyoruz.
Konaklama konusunda Seval Hanım yazmıs ama bir kez de ben yazayım. Sizi köyde ,oatantik bir ortamda ağırlamak isterim, kçy evlerinde köylülerle kalmak sisin için belki ilgi çekici olur. Benim köyüme gelmek için bile 5-6 köyün içinden geçeceksiniz, bazen çamura batacaksınız, bazen yürüyeceksiniz, eminim çok güzel fotoğraflar çekeceksiniz. Buraya kadar gelmişken de sizi bir kaç gün bırakmayız bunu da bilin.
Her gün ilçeye gelip gitme şansımız yok onun için öğretmen evinde kalmak yok(Köyde kalacağız hep beraber, intenet ve jenaratörümüz var, ama cep telefonu çekmiyor haberiniz olsun. )
Van'dan yada siirt'ten gelebilirsiniz, ama içinizde hiç şüphe olmasın lütfen, siz isterseniz sizi Van'dan veya Siirtten karşılayabilirim, hangi yolladan gelirseniz gelin çok güzel yerleren geçeceksiniz (tam fotograflık), Van'dan gelirseniz Van, Tatvan, Hizan,Ağılözü, Siirt'ten gelirseniz Siirt, Baykan, Veysel Karani, Bitlis,Tatvan,Hizan ,Ağılözü yolu olacak istikamet.
Sorularınız olursa hergün girip kontrol edeceğim, elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım sorularınızı.
Her şey için teşekkürederim.