Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,545
Ynt: Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası

Güvenlik açısından bir sıkıntımız olmaz arkadaşlar müsterih olun.
Van Bitlis arası 135 KM
Siirt Bitlis 95 KM
Ayrıca Siirtten Hizana kestirmeden gitme şansımızda var.
Hiç Bitlis ve Tatvana uğramadan yani.

Etiketler

merhaba,
bu konuda talebin geldiği arkadaşımız Edip Ceyhan' dan bilgi alalım.
bunu önceden düşünüp kendisinden destek almadığım için üzgünüm.

Edip Bey,
sizin görüşlerini alabilirsek çok seviniriz.
sevgiler....

Merhaba sevgili dostlar, öyle hoşuma gittiki yazdıklarınız, hepsini bir çırpıda heyecanla okudum.
Ben Seval Hanımla mailleşiyordum, boyle bir guruptan haberim yoktu, meger bizi dusunen bizim icin ugrasan insanlar varmıs, hepinize yurekten, cocuklarım adına tesekkurediyorum.

Seval Hanım daha once geleceginizi haber vermişti çocuklara anlattım, sizin için Türkiye'nin bir ucundan buraya gelecekler dedim, hepsinde bir heyecan bir heyecan. Köye dışardan gelen benden sonraki ilk insanlar olacaksınız.

1 tane fotograf makinamız var casio nun Türkiye subesinden hediye geldi o da. Çok seviyorlar makinayı ama 28 öğrenciye yetmiyor malum. 1 tane olduğu için birazda kıymetli bir makina rahat rahat kullanamıyorlar. Bozulacak çizilecek diye korkuyoruz.

Konaklama konusunda Seval Hanım yazmıs ama bir kez de ben yazayım. Sizi köyde ,oatantik bir ortamda ağırlamak isterim, kçy evlerinde köylülerle kalmak sisin için belki ilgi çekici olur. Benim köyüme gelmek için bile 5-6 köyün içinden geçeceksiniz, bazen çamura batacaksınız, bazen yürüyeceksiniz, eminim çok güzel fotoğraflar çekeceksiniz. Buraya kadar gelmişken de sizi bir kaç gün bırakmayız bunu da bilin.

Her gün ilçeye gelip gitme şansımız yok onun için öğretmen evinde kalmak yok(Köyde kalacağız hep beraber, intenet ve jenaratörümüz var, ama cep telefonu çekmiyor haberiniz olsun. )

Van'dan yada siirt'ten gelebilirsiniz, ama içinizde hiç şüphe olmasın lütfen, siz isterseniz sizi Van'dan veya Siirtten karşılayabilirim, hangi yolladan gelirseniz gelin çok güzel yerleren geçeceksiniz (tam fotograflık), Van'dan gelirseniz Van, Tatvan, Hizan,Ağılözü, Siirt'ten gelirseniz Siirt, Baykan, Veysel Karani, Bitlis,Tatvan,Hizan ,Ağılözü yolu olacak istikamet.

Sorularınız olursa hergün girip kontrol edeceğim, elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım sorularınızı.

Her şey için teşekkürederim.

arkadaşlar vatanımızın ücra köşelerinde hala sobanın başında ısınarak ders yapmak zorunda olan çocuklarımız var...ve sizler onları ziyarete gidiyorsunuz...biz fotoğraf makinası değil ama giyecek göndermek isteriz...sev beni hayvanları koruma derneği gelen giyecek bağışlarından size bir paket hazırlamak ister ne dersiniz...?

Merhaba,

19 Mayıs’ a yaklaşıyoruz yavaş yavaş, zamanımız daralıyor.
Artık lafı bir kenara bırakıp harekete geçelim istiyoruz.
Buraya ilk yazdığımda çok fazla ilgi çekmeyeceğini düşünüyordum.
Fakat şimdi yanıldığımı keyifle fark ediyorum. Burada yazılıp çizilmese de bize çok güzel geri dönüşler oldu. İleri ki zamanlarda bunları da paylaşacağım sizlerle.
Sadede gelirsek, artık fotoğraf makinelarını toplayalım diyoruz.
Kargo ile göndermek isteyenler için :

Seval DUBAN
Turkcell Maltepe Plaza
Yenimahalle Pamukkale sok.
No:3 Cevizli Kartal İstanbul

Sevalcim
Güzel haberlerini bekliyorum biliyorsun.Bu konuda her türlü göreve de hazırım.
Ayrıca hocamız merak etmesin ,bu memleket bizim ve içimiz rahat :smiley:

Ümraniye-Üsküdar ya da civarında fark etmez makina teslim edecek olan olursa elden de alabilirim.

Bilgilerinize

Hepinizi sabırsızlıkla bekliyoruz, çocuklara anlatıyorum geleceğinizi, onların heyecanını anlatamıyorum, ama buraya gelddiğiniz de siz onların gözündeki ışıltıyı göreceksiniz.

Not: 2 adet makinada çydd tarafından yollanıyor, gecen hafta arayıp yollayacaklarını söylediler, bilginize.

Hepiniz sevgiyle kalın.

Herkese Merhaba,
Çocuk kitapları yazıyorum. Eşim de çizgi filmci. Ağılözü'ne giderken beni de alsanız ne güzel olur. Çantama bol resim kağıdı ve renk renk boyalar alsam, fotograf cekmeye ara verdiklerinde resimler yapsalar. Masal kitapları alsam masal okusalar. Kızlara süslü saç tokaları, süslü çoraplar... Tabi bir de fotograf makinesi. Hadi beni de alın giderken.
Selam ve sevgiye...

Merhabalar.

Şu an elimde, gönderebileceğim kompakt bir makinam yok.
Fakat gittigidiyor.com ve sahibinden.com sitelerinde çok cüz'i rakamlara iş görür makinalar mevcut.
Bu kampanyaya katılmayı arzulayanlar, ufak bir araştırma yaparak, bahsettiğim sitelerden faydalanabilirler.
işe yarayabilecek makinelerden bir tanesine teklif verdim.
Elime geçtiğinde, kontrolünü yapıp Seval hanım vasıtasıyla göndereceğim.

Tek bir çocuğun bile yüzünü güldürmek, gözlerini ışıldatmak, yüreğine fazladan bir çarpıntı eklemek, mutlulukların en büyüklerinden olsa gerek.

Emeği geçenlere / geçeceklere teşekkürler.

Not: GG sitesinde, gurzan nick'iyle teklif verildiğini gördüğünüz makinanın fiyatını yükseltmeyin. :smiley:
Bilin ki bu kampanya için teklif verdim. Başka makina seçip onun arttırmasına katılın. yok yere kendi kendimizi üzmeyelim. :smiley:

Bende dahil olmak isterim bu gruba.. hem fotograf cekmek hem o cocuklarin yuzlerindeki mutlulugu gormek adina..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR