Körfez Off Road Ekibi; Mamuriye ve Çenedağ Yollarında (25 Aralık 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,640
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Körfez Off Road Ekibi; Mamuriye ve Çenedağ Yollarında (25 Aralık 2011)

med' Alıntı:
Öncelikle yapılan su yorumlar beni gerçekten üzdü...Parkurda batan araçalar için 3 kere dönüp çamurlu etaba girdim fakat ismail abi ve umut abi kendi özverileriyle araçları çekmek istediler inanın bu kadar konu yapılacağı bilinse o araçlar orda bırakılırdı.Tabiki kendi aramızda batan araçlarla ilgili gülümseten yorumlar yapıyoruz ki bu işin eğlence kısmı fakat deniz kardeşimin yorumları alaycı bi boyutta olmus...

saygılar...

^^Neyse abicim , benim çok söyleyeceğim var,senin de var. Bu tatsız olayı burada noktalayalım uzatmanın alemi yok.^^

konu sadece neden denizin yorumlarıyla alakalı kaldığını anlamış değilim bizde aynı şakalaşmayı kendi aramızda yapıyoruz dev cüsseli amerikanın beni çekmesi ile ilgilide konuşuyoruz ama daha gölcükte bu konunun buralara geleceği belliydi orda bile alaycı ifadeler deniz'e ve gruba karşı kullanılıyordu .........................gerçi deniz'in son mesajından anladığım kadarıyla deniz ve ben (en azından adına konuşabileceğimi hissettiğim kişiler)bu konuyalla ilgili yadece yapılan yorumları okuruz bundan sonra yorumda yazmayız

Etiketler

Kimsenin araç çekme olayını ciddi yerlere taşıdığı yok.Arazi bu, çekersin de çekilirsin de. Biz işin makarasındayız. Ciddi duruma sokan sizlersiniz efendim. Vay Fakoff gelmeseydi öyle olurdu,vay Fakoff'u hep çağıralım artık. Alıngan olmayın bu kadar.Alaycı olmak ne bizim ne sizin haddinze.Herneyse Birol abininde dediği gibi Fakoff olarak yorum yapmıyoruz biz bu konuya artık , bizi bilen bilir fazla söze gerek yok.Uzatmanın alemi yok.

Assasin' Alıntı:
Kimsenin araç çekme olayını ciddi yerlere taşıdığı yok.Arazi bu, çekersin de çekilirsin de. Biz işin makarasındayız. Ciddi duruma sokan sizlersiniz efendim. Vay Fakoff gelmeseydi öyle olurdu,vay Fakoff'u hep çağıralım artık. Alıngan olmayın bu kadar.Alaycı olmak ne bizim ne sizin haddinze.Herneyse Birol abininde dediği gibi Fakoff olarak yorum yapmıyoruz biz bu konuya artık , bizi bilen bilir fazla söze gerek yok.Uzatmanın alemi yok.

+1 +1

İyi Günler,

Bakıyorum da atışma yapmaya yol dışı arazide gezi yapmaktan daha meraklı görünüyorsunuz.
:smiley:

Araçlarınıda kilit var mı bilmiyorum hoş ne işe yaradığını da bilmiyorum ;D

Lakin benim elimde güzel bir Kilitle Düğmesi bulunmakta.
Burada ki yazışmalarınız ortamı germeye başladı.

Geçmiş adı üzerinde geçmiştir. Yaşanmış ve bitmiş.
Yapmamız gereken bu geçmişten gelecek için uygun dersler ve düşünceler çıkarmaktır.

Konuyu bu tartışmaların uzamaması amacı ile kilitliyorum.
İyi Haftalar arkadaşlar.

Çamurunuz bol , yolunuz açık olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri