ozturk41
Kamp II
Ynt: Körfez Off Road Ekibi; Mamuriye ve Çenedağ Yollarında (25 Aralık 2011)
med' Alıntı:Öncelikle yapılan su yorumlar beni gerçekten üzdü...Parkurda batan araçalar için 3 kere dönüp çamurlu etaba girdim fakat ismail abi ve umut abi kendi özverileriyle araçları çekmek istediler inanın bu kadar konu yapılacağı bilinse o araçlar orda bırakılırdı.Tabiki kendi aramızda batan araçlarla ilgili gülümseten yorumlar yapıyoruz ki bu işin eğlence kısmı fakat deniz kardeşimin yorumları alaycı bi boyutta olmus...
saygılar...
^^Neyse abicim , benim çok söyleyeceğim var,senin de var. Bu tatsız olayı burada noktalayalım uzatmanın alemi yok.^^
konu sadece neden denizin yorumlarıyla alakalı kaldığını anlamış değilim bizde aynı şakalaşmayı kendi aramızda yapıyoruz dev cüsseli amerikanın beni çekmesi ile ilgilide konuşuyoruz ama daha gölcükte bu konunun buralara geleceği belliydi orda bile alaycı ifadeler deniz'e ve gruba karşı kullanılıyordu .........................gerçi deniz'in son mesajından anladığım kadarıyla deniz ve ben (en azından adına konuşabileceğimi hissettiğim kişiler)bu konuyalla ilgili yadece yapılan yorumları okuruz bundan sonra yorumda yazmayız