highoutput
Zirve
Yok site açıldıktan sonra , parmaklar kalın galba benim, tel ekranı dar geliyor gezinmemeUzerine tıkla ...
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok site açıldıktan sonra , parmaklar kalın galba benim, tel ekranı dar geliyor gezinmemeUzerine tıkla ...
Yazık sana versin gazi simdi boyle diyosun@orgasmatron adam kesti sifir arabayı şnorkel için tahminimden daha gaddarmis @ceng67
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 dakikada satışYazık sana versin gazi simdi boyle diyosun
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Faks cek cevap veriyorlarbu siteyi çözeceğimize kendimiz imal edelim daha iyi bunlarla iletişim kurmak çok zor
fax yok bende artıkFaks cek cevap veriyorlar
Teşekkürler hocam baktım oralara belki ufak bir yükseltme olaacak gibiKumho at 51 konusuna bak ...
Kupa takozundan yükseltmek yeterli olur mu diye düşünüyorum çünkü çok büyük bir lastik istemiyorumEvet cok ufak
Ne kupa takozu abi , onden torsiyondan biraz arkadan 5 cm takoz ( get derler buna artisler)Kupa takozundan mi yükseltmek yeterli olur mu diye düşünüyorum çünkü çok büyük bir lastik istemiyorum
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takoz dediğim oydu. 5 cm yeterli olur bence de bakalim hayirlisiNe kupa takozu abi , onden torsiyondan biraz arkadan 5 cm takoz ( get derler buna artisler)
Arkaya yay uydurabiliyorsan 3.5 cm daha uzun yay o zaman hem daha konforlu olurTakoz dediğim oydu. 5 cm yeterli olur bence de bakalim hayirlisi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi