krank mili sensörü ;Benim bir sorum ve sorunum var. Dünden beri araba marş basıyor egzosdan duman da geliyor ama ateslemiyor. Balata spreyi ile calistrdim ama çok sağlıklı bir yöntem değil. Bu akşam ustaya bıraktım. Kızdırma bujileri 2 3 ay önce değişti. Sorun ne olabilir acaba ?
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şu beyaz sebze meyve kasaları oolmasaydı ne yapardık
Aynı benkrank mili sensörü ;
''Krank mili sensörü tamamen kullanılamaz hale gelmişse motor çalışmaz, ateşleme yapılmaz. Eskimeye bağlı aksaklıklarda, özellikle motor sıcakken veya kullanım sırasında stop ettirirseniz 7-8 marşta çalışma gibi aksaklıklar görülür '' alıntıdır.
Bütün nevaleyi topluyorlar vallaşu beyaz sebze meyve kasaları oolmasaydı ne yapardık
denemekte fayda var ...Aynı ben
Bir kere onu söküp temizlemiştım. Yine temizlesek fark eder mi ?
karekasada benim başıma geldiğinde de arıza ışığı yanmamıştı , tabiiki bu bir olasılık başıma buna benzer olay geldiğinden aklıma geldi ,Arıza ışığı da yanmiyor bu arada ?
Difransiyeller g wagon herhalde..
Aklımda olsun. Benim araç 2000 model. Yarın bi baksın usta eğer o ise iletişime geçerim sizinle. Çok teşekkürler Volkan beykarekasada benim başıma geldiğinde de arıza ışığı yanmamıştı , tabiiki bu bir olasılık başıma buna benzer olay geldiğinden aklıma geldi ,
parça lazım olursa izmirde benim ustada var bi hurda terrano ,elimden geldiğince yardımcı olurum.