Dünyalari yese doymazSanki ağzını açmış "besle beni,besle beni' diyor
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim dodikler tampon soluyor neyle karartiyorsunuz ? Hürmüz demeyin yaptim onceden daha kötü oldu
Bisey yapmadim yikamadan cikinca parlak gorundu galbaBenim dodikler tampon soluyor neyle karartiyorsunuz ? Hürmüz demeyin yaptim onceden daha kötü oldu
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok bende artik griBisey yapmadim yikamadan cikinca parlak gorundu galba
@ceng.67 daha önce bordo korandonun tamponuna yapmisti biseyler ona sormak lazimYok bende artik gri
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Musso diye başlasaydın acaba derdim. Getz var hanımın satalım.Mercedes motor harika bi jip dedi , esim satmak istemio dedi , dedim satmayin sayfamiza buyrun yardimci olalim , ses tonu degisti
Daha once dedigim gibi , manuel , dusuk butce , arazi icin bakiyorum , olursa olur olmazsa olmaz nasip kismet , sezon bitti zaten , onumuzdeki sezona bi arazi araci hazirlayabilirmiyim diye dusunuyorum .Musso diye başlasaydın acaba derdim. Getz var hanımın satalım.
Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Getz satılsa musso kalsa, bizim kavgamızda buDaha once dedigim gibi , manuel , dusuk butce , arazi icin bakiyorum , olursa olur olmazsa olmaz nasip kismet , sezon bitti zaten , onumuzdeki sezona bi arazi araci hazirlayabilirmiyim diye dusunuyorum .
Hayirlisi ins , anladim ben seniGetz satılsa musso kalsa, bizim kavgamızda bu
Ben 4,ay önce bu kavgayi kazandim ama içişleri bakani araba istiyor ihalede mini cooper var teklif verecemGetz satılsa musso kalsa, bizim kavgamızda bu