ceng67
Zirve
Üstat,senin araç ne yakıyor benzinde veya gazdaErkekler büyüdükçe oyuncakları da büyürmüş.
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstat,senin araç ne yakıyor benzinde veya gazdaErkekler büyüdükçe oyuncakları da büyürmüş.
Erek65 , sende Musso var ya hemen begendinÖnemli olan işlevi ,hocam
Şehir içi 20-22 lt, şehir dışı 13-16 lt civarı LPG tüketimi var. Benzinde teknik verisi şehir içi 18 lt olması lazım.Üstat,senin araç ne yakıyor benzinde veya gazda
Ağırlık farkı, tekerlek farkı, kullanılan yol farkı, sürüş stili, bunların hepsi etken yakıtta.Eywaahh ki eywah ,benimkinde öyle yakacak o zaman
Korando'nun dizelini bilmem ama 2.5lt, 170 HP'lik Sorento ve 99 ML kullanan bir arkadaş ML'nin LPG'de Sorentodan daha az yaktığını söyledi.Dizel canmış onu anladım.
Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dizel uçtu normaldir. 4.68 tl 11 litre Lpg daha uygun olabilir. Ama 85 litre depo dizel ideal. BenceKorando'nun dizelini bilmem ama 2.5lt, 170 HP'lik Sorento ve 99 ML kullanan bir arkadaş ML'nin LPG'de Sorentodan daha az yaktığını söyledi.
Yukseltme + standart dışı lastik %10Ağırlık farkı, tekerlek farkı, kullanılan yol farkı, sürüş stili, bunların hepsi etken yakıtta.
Heee, hemen fırsatını Buldun mu çak banaYukseltme + standart dışı lastik %10
Senin araç sürekli 4wd bunuda unutmamak gerekirHeee, hemen fırsatını Buldun mu çak bana
Araba zaten 120 hp 110 değilSanayiye cay icmeye geldim , 110 hp den 170 hp ye cikarma calismalarina basladik