Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,428
öncelikle hayırlı olmasını dilerim sizin için.
bu kararla ilgili olarak başka bir başlık altında hem geziler hem de araçla ilgili bilgileri ve fotoları da bekliyoruz. ben de haftasonu ayvalık daydım, bir sonraki gezimde de ayvalık, dikili ve seferhisar düşünüyorum. siz merkezde mi yoksa sığacık tarafında mısınız?
olanlar oldu sonrasında bu sene orada turizm patlaması bekliyorlar :smiley:, sizin ilk izlenimleriniz nasıl?
Cok tskler yerim cok basit Seferihisar sigacik girisi migros yanindayim , evin ivir ziviri bitsin ins kesifler geziler offroad ve olmazsa olmaz sanayi ile devam , simdiye kadar tum paylasimlarimi bu konu altinda yapmistim dediginiz gibi konulari ayirip paylasimlara devam ederiz ins ozelden teli yaziyorum geldiginizde beklerim selamlar

HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Bu arada evdeki islerden kacip kirilan snorkel basligini degistirdim

c2ce6fc920fd4915b4b65be1e9b8631f.jpg

snorkskull.jpg

Keşke bundan taksaydin

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok tskler yerim cok basit Seferihisar sigacik girisi migros yanindayim , evin ivir ziviri bitsin ins kesifler geziler offroad ve olmazsa olmaz sanayi ile devam , simdiye kadar tum paylasimlarimi bu konu altinda yapmistim dediginiz gibi konulari ayirip paylasimlara devam ederiz ins ozelden teli yaziyorum geldiginizde beklerim selamlar

Oo cok güzel bir yer siğacik ramazan bayraminda ordayim kayinpederin yazliği oraya yakin

VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musso ile %6 ile %10 eğimli duble oto yolda arac 80i zor buluyor herkes soladi beni haralet yükseldi diğer musso kullananlarda bu soru varmi

Musso ile %6 ile %10 eğimli duble oto yolda arac 80i zor buluyor herkes soladi beni haralet yükseldi diğer musso kullananlarda bu soru varmi

Arac gaz yemiyor , en basitinden sirasiyla ikinci mazot filtresi degisimi (motorun sag alt kisminda) egr temizligi , karbon temizleme yok olmadiysa enjektor , turbo , pompa bakim gerekebilir.Aklima gelenler bunlar.

Turbo pompa enjektör bakimi yaptim ikinci filitreyi bilmiyordum hafta sonu baktirayim

Bugun klimaydi elektrikciydi haliciydi derken aksami yaptik , son ufak tefek isler kaldi , aklim fikrim yerlesme islerini bitirip dogaya , denize ve sanayiye gitmekte :smiley:

Hadi doğa yi ,denizi anladıktan sanayi neyin nesi yahu

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gaz yemiyor olması bir bakıma iyi
Bende gaz yemesine devir yükselmesine rağmen yokuşta zayıftı. Otomatik şanzıman revizyonu gerekti ve hasret bir ay oldu nerdeyse.
Usta ile son konuşmada araç eskiye göre cok iyi yalniz 4. Vites geçişinde hafif kaçırma var dedi.
Farkli bi çıkma hidrolik beyin daha deneyeceğini söyledi. Dört dörtlük teslim edecekmiş. Hayırlısı. Haber bekliyorum

Gaz yemiyor olması bir bakıma iyi
Bende gaz yemesine devir yükselmesine rağmen yokuşta zayıftı. Otomatik şanzıman revizyonu gerekti ve hasret bir ay oldu nerdeyse.
Usta ile son konuşmada araç eskiye göre cok iyi yalniz 4. Vites geçişinde hafif kaçırma var dedi.
Farkli bi çıkma hidrolik beyin daha deneyeceğini söyledi. Dört dörtlük teslim edecekmiş. Hayırlısı. Haber bekliyorum
O dorduncu vites yokmu dorduncu vites kronikmidir nedir , yakinda bende test e sokucam korandoyu hidrolik beyinmi ? elektronik beyinmi ? tespit edicem ins bilhassa şanziman işi icin tecrube ve bilgilerinizi aktarmaya devam edin lutfen basimiza gelecekleri bilelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR