highoutput
Zirve
Günaydın
Benim koltuk ısıtmalarda çalışmıyor amma ne gerek var kurcalatmaya sorun problem yoksa , aynen devam benceHerkese selamlar.
Sanırım ben oldukça şanslıyım, yazılan sorunların hiç bir tanesini yaşamadım (nazar değmesin), ne vites geçişlerinde, ne gaz yemesinde, ne de performansında herhangi bir aksama gözlemlemedim henüz. Sadece koltuk ısıtmasını bir göstermem gerek, bu konu ile ilgili tavsiyesi olan var mı?
İzmir'de gerek olmayabilir ama kış vakti Ankara ayazına da beklerizBenim koltuk ısıtmalarda çalışmıyor amma ne gerek var kurcalatmaya sorun problem yoksa , aynen devam bence
Unimog dodge dan kisadirİstanbul da park problemi var maalesef
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bunun yerine alın cj8 rahat edinUstad acaip yerlerden acaip bi sekilde kanima giriyon yakit cok fazla bunlarda bas edemeyiz katır gibi araç bunlar ama ugrasmak gerek , degermi degmezmi butun mesele bu
Musso var koltuk ısıtmada çalışıyor. Birde 2011 getz var . Ev peşinatı için 2 aracıda veririm indirimliKorando nun yanina bi kardeş almanin vakti zamanı geldi
Senin arac guzel , ama bende o butce yok , bana arazide kullanicagim uygun fiyatli musso lazim koltuk isitma klima vs vs olmasada olur,...Musso var koltuk ısıtmada çalışıyor. Birde 2011 getz var . Ev peşinatı için 2 aracıda veririm indirimli