blacklotus
Ozan
İzmir'de bir Şanzuman beyincisi vardı, ne oldu o iş, beklemede mi?
Sizin yazdığınız doğru , konustum bekliyorlar taşınma işi araya girince ertlemek zorunda kaldim buyuk ihtimal cuma randevu alip ptesi goturmeyi dusunuyorum , tam gun test olacakmis bende araci oraya birakip yapmam gereken o cevredeki bazi isleri ayni gune denk getirmeye calisicamİzmir'de bir Şanzuman beyincisi vardı, ne oldu o iş, beklemede mi?
Sizin yazdığınız doğru , konustum bekliyorlar taşınma işi araya girince ertlemek zorunda kaldim buyuk ihtimal cuma randevu alip ptesi goturmeyi dusunuyorum , tam gun test olacakmis bende araci oraya birakip yapmam gereken o cevredeki bazi isleri ayni gune denk getirmeye calisicam
Haklisin , Krank durum sensörüne baktirmadim , şanziman testi yapilinca orada birsey cikmazsa o zaman yönelirizBelki şanzuman da sıkıntı yoktur. Krank sensörüne baktırdınız mı ?
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde aklıma gaz pedalindeki sensör geldi. FB de ispanyollardan biri bu sensörü ters çevirin geçişler rahatlıyor demişti. Araçtaki mevcut durum bana sensör hatası gibi geliyor...Haklisin , Krank durum sensörüne baktirmadim , şanziman testi yapilinca orada birsey cikmazsa o zaman yöneliriz
Fotoğrafı görünce, deniz kenarını özlemişim onu anladım.
Önerileriniz için çok tskler not aldim şanzimana girmeden kontrol etmekte fayda var...Birde aklıma gaz pedalindeki sensör geldi. FB de ispanyollardan biri bu sensörü ters çevirin geçişler rahatlıyor demişti. Araçtaki mevcut durum bana sensör hatası gibi geliyor...
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunları göz önünde bulundurarak islemleri yapicam cok tskler- TPS (throttle Position sensor),
- Krank devir sensörü,
- Egzantrik sensörü.
Bu üçü de benzer belirtileri gösterebilir.