Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,264
Senin arac guzel , ama bende o butce yok , bana arazide kullanicagim uygun fiyatli musso lazim koltuk isitma klima vs vs olmasada olur,...
Bende senin gibi biri alır diye bu hafta lastik almaktan vazgeçtim, arazi lastiği takmak isterse alan lastiğin önemi kalmaz dedi usta 4 lastik fiyatı indirim yap daha kolay satarsın dedi. Bekliyoz.

Etiketler
Sal üst salıncak burcunun takozları bitmiș nereden bulucaz ? Hangi arabanin salincaklari uyumlu cengiz abi ?

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar , ben inceledikçe
Zaten biliyordum da )) artik iyice emin oldum bu japon grubu araclar mazda isuzu (koreliler) hep ayni sistem hep ayni düzen salincak amortisor vs ( aks difransiyel sanziman motor demiyorum) kullanmislar (opel forentera isuzu troper ayni sey)

TPS sensor işini araştiriyorum , buyuk ihtimal benim sorun sanzimanda degil , TPS sensorde , cunku takip ediyorum cok az gaz pedalindan ayagimi oynatmamla , gaz pedalı yanlis algilama sebebi tepkimesi vites 4 ten 3 dusuyor , TPS sensor arizalarini arastirdigimda sorunlar cok benzer , vakit bulur bulmaz ilk isim bu sensoru kontrol ettirmek olacak , eger tahminim dogru cikarsa bir cogumuzun sanziman arizasi sandigimiz olay bir sensor ile cozulecek ins

TPS sensor işini araştiriyorum , buyuk ihtimal benim sorun sanzimanda degil , TPS sensorde , cunku takip ediyorum cok az gaz pedalindan ayagimi oynatmamla , gaz pedalı yanlis algilama sebebi tepkimesi vites 4 ten 3 dusuyor , TPS sensor arizalarini arastirdigimda sorunlar cok benzer , vakit bulur bulmaz ilk isim bu sensoru kontrol ettirmek olacak , eger tahminim dogru cikarsa bir cogumuzun sanziman arizasi sandigimiz olay bir sensor ile cozulecek ins
Tps sensoru derken ? Potansiyometreden mi bahsediyorsun ? Yoksa asagida sanzimanin yaninda baska bir kutu var var ismi aklima gelmedi ondan mi ? Viteslerim yerini ayarlayan birseydi ..... ben ikisini de degistirdim de oradan biliyorum, potansiyometre yakit pompasinin ustunde dedigim seyde sanzimanin oralarda bi yerde

Gaz kelebeği konum sensoru , throtlle position sensor , akilli telefondan bi turlu tam arastiramadim bizim araclarin yabanci forumunu , yarin eve wifi baglanicak pcden yapicam detayli arastirmayi.

TPS sensörü denilen alet bir çeşit potansiyometre. Zamanla özelliğini yitirip belli bölgelerde okuma yapmıyor. O bölgelerde gaz tepkimeleri saçmalıyor. Vites geçişleri de ona göre saçmalıyor. Özellikle Cherokeelerde başa bela. Benim araçta da gaz kelebeği ile birlikte yapmışlar. Sorun çıkardı, çıkma ile değiştirdim. Kendi kendine gaz verip kesiyordu. Bunun da sağlıklı çalıştığından çok emin değilim aslında.
0-5 V. arasında bir değer vermesi lazım hatırladığım kadarıyla. Gaza basış durumuna göre değişmesi lazım. Arada takılmalar, sıçramalar oluyorsa gitmiştir.

Gaz pedalı tepkimesinin beyni , sanzimanda degil gaz kelebeginin oralarda , bi arastir , sinir oldum su telefona , ruskilere bi bak istersen.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR