Aynen bende firtinali gunler yasiyorum bisey yapamdim icim icimi yiyo yagmurlar basladi burda sezona yetistirmeye calisicam insBaya zorladım arabayı fena yerlerde gezdik ama henüz çamur görmedi genel olarak başarılı diyebilirim ama lastik istiyor bende 33 takayım diyorum oda yükseltme istiyor bende sürekli istiyorum diyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen bende firtinali gunler yasiyorum bisey yapamdim icim icimi yiyo yagmurlar basladi burda sezona yetistirmeye calisicam ins
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim burda zor senden bol bol foto bekliyoruz insKar goruntulerine bisey kalmadi
Orgi yi yarin aricam MT leri alayimda bende inceden basliyayim camuraLastiksiz olmaz e dünya para veriyoruz almışkende koca ayak yapalım diyoruz oda başka ihtiyaç doğuruyor ona okey diyosun oda başka bişey doğuruyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pazartesi buraya kar dusebilir gecen yagdi tutmadiBizim burda zor senden bol bol foto bekliyoruz ins
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi hayirlisi ins ilk defa duydum bu lastigi ama ruskiyse kemiklidir adamlar dogasi geregi herseyi gaddar yapiyorPazartesi buraya kar dusebilir gecen yagdi tutmadi
Bende henuz koca ayak yapmadim
Lastikci cordiant diye bi marka onerdi
Rus markasiymis
Ruskinin bayisi satisi varmi Giresunda yoksa Gurcu denmi temin edeceksin ???Ruski lastikte tahminim fiyat-performans durumu var
Frelander da beş kış michelin kullandim.
Korandoya klasik kar lastigi takmak istemiyorum.