highoutput
Zirve
adamlar imalat aşamalarınıda paylaşmış harbiden fevkaladenin fevkinde olmuş
Facebook ta off road dükkanı sayfasında 48" farm jack kriko 250 tl kdv dahil ilgilenirsenizEe kullandınmı peki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
misal hi jak fiyatları biliyorsun 400 - 500 tl ben araştırdım buldum 46 euro dan aldım.
ben 60'' ten bahsetmiştim , 663 tlFacebook ta off road dükkanı sayfasında 48" farm jack kriko 250 tl kdv dahil ilgilenirseniz
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Facebook ta off road dükkanı sayfasında 48" farm jack kriko 250 tl kdv dahil ilgilenirseniz
Hijack sadece lastik değişiminde değil araç kurtarma da da kullanılabilecek bir ürün farklı aparatlari ile lastikten kaldırma yaparak veya sabit noktadan aracı çekmek içinde kullanılabilir. 179 tl de çok iyiymişTeşekkürler ben 179 a bile buldum da açıkcası hi jack kullanaca donanımda araba yapmadım hiç o yüzden almadım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hijack sadece lastik değişiminde değil araç kurtarma da da kullanılabilecek bir ürün farklı aparatlari ile lastikten kaldırma yaparak veya sabit noktadan aracı çekmek içinde kullanılabilir. 179 tl de çok iyiymiş
Dun arac fenni muayeneden sonra arabada kilometre sayaci ve devir gostergesi calismadigini gordum arıza nerden olabilir
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi plakada cikti cuma aksami s.cemiyetinde mesai bittiginden alamadimMaşallah trafiğe çıkmaya az kalmis