Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 519,282
Valla anlamadım gitti tek kelime eden yok,yabancılar takır takır yazıyolar hem çok bilgililer hemde çok ilgililer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler
Baya zorladım arabayı fena yerlerde gezdik ama henüz çamur görmedi genel olarak başarılı diyebilirim ama lastik istiyor bende 33 takayım diyorum oda yükseltme istiyor bende sürekli istiyorum diyorum

Baya zorladım arabayı fena yerlerde gezdik ama henüz çamur görmedi genel olarak başarılı diyebilirim ama lastik istiyor bende 33 takayım diyorum oda yükseltme istiyor bende sürekli istiyorum diyorum

Aynen bende firtinali gunler yasiyorum bisey yapamdim icim icimi yiyo yagmurlar basladi burda sezona yetistirmeye calisicam ins

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen bende firtinali gunler yasiyorum bisey yapamdim icim icimi yiyo yagmurlar basladi burda sezona yetistirmeye calisicam ins

Lastiksiz olmaz e dünya para veriyoruz almışkende koca ayak yapalım diyoruz oda başka ihtiyaç doğuruyor ona okey diyosun oda başka bişey doğuruyor

aebba48cf70e04f9f569d87a2ce98bfb.jpg

Tekirdagdan misafirim geldi onu agirliyorum bu aksam bende

Lastiksiz olmaz e dünya para veriyoruz almışkende koca ayak yapalım diyoruz oda başka ihtiyaç doğuruyor ona okey diyosun oda başka bişey doğuruyor

Orgi yi yarin aricam MT leri alayimda bende inceden basliyayim camura

Bf ler biraz pahali ama arazide hakkini veriyo gecen biri 2006 model 4 adet bf ye 1000 ytl istiyo lastik balkan savasindan kalma ama 2. el de piyasasi var

Bakiyorumda forumda en eglenceli konu biziz Allahtan memleketin en uzak illerine dagitilmisiz bi arada olsak dusunmek bile istemiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR