Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,943

Etiketler
Benim araçla bir Korando daha vardı arka koltukları olmayan 25500 su alan kişi 17100 e aldi

Ihale ucretinden haric otopark , gumruk , trafik ruhsat plaka ortalama ne kadar tuttu ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Digeri aracin arka koltuklari yok dediniz ben hep buyuzden tasiş ten arac almak istemedim.maalesef parca eksiliyor otoparkta.

20400 araç bende kaldı ,gümrük ten +309 TL odedim aracı çıkarttım hatay dan İstanbul kartal a. 750 TL nakliyesi , ama daha trafik ve ruhsat safhasına daha gelemedim araç p.tesi gelecek

20400 araç bende kaldı ,gümrük ten +309 TL odedim aracı çıkarttım hatay dan İstanbul kartal a. 750 TL nakliyesi , ama daha trafik ve ruhsat safhasına daha gelemedim araç p.tesi gelecek

Ortalama 23 gibi gorunuyor gayet makul km dusuk sanirim arac cok diri gorunuyor ?

Ben 3 sene önce 25.500 e aldım 110.000 km de millet bir garip 10 15 e mercedes motorunu 2 dana difrasiyeli alamazken

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

55000 diye expertizde yazıyordu ama canlı görmedim daha inşallah öyledir ama öyle değilse de dert etmiyorum sayın avukat bey 1 sene. önce başka bir araç için yardim istediğinde km nin sorun olmayacağını soylemisti

Cok iyi km aynen katiliyorum @orgasmatron a yine dusuk km + olmus. Benim verdigim karekasa 350 bin km idi aldigim korando 112 binde.

Hayirli olsun kardesim bende o ihaleden musso aldim bu hafta teslim alacam

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi