orgasmatron
Zirve
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizede hayirli olsun.Aramiza hosgeldiniz.Musso yu alma amacinizi ve araca yapmak istediginiz degisimleri ogrenmek isteriz.Hayirli olsun kardesim bende o ihaleden musso aldim bu hafta teslim alacam
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galloper kullanmadim bilgimde yok fakat estetik durusu ve kasli goruntusu etkileyici.Arazide performansi nasil ? Eksi arti yonleri neler ?Galloper var ihalede belki ona girebilirim biraz yattı kafama daha evvel kullandım arkadaşım halen biniyor arazide baya iyi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayirli olsun kardesim bende o ihaleden musso aldim bu hafta teslim alacam
ihale size kalmış desenize herşeyde vardır bir hayir. tecrubelerinizi yapacaklarinizi paylaşirsaniz memnun oluruz. Yukaridaki musso fotolari gercekten dehset siz standart mi kullanicaksiniz ? Varmi planlar ?Musso sadece burdaki yazismalardan gordum ihalede kalacacaginida tahmin etmemitim
Fiyat cok iyi ama arkadasin dedigi gibi inş sokulen parcalar cok tutmaz da hesapli olur.Hocam 11-12 te Musso alindi ihaleden
Bu arada @orgasmatron bugun aralarda abs ebd isiklari yandi araci stop ettirip tekrar calistirinca sonduler.Yorum rica ediyorum.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi frene çok basmışındır. Devreye girince yanip sonuyor zatenBu arada @orgasmatron bugun aralarda abs ebd isiklari yandi araci stop ettirip tekrar calistirinca sonduler.Yorum rica ediyorum.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi