highoutput
Zirve
Amanin yanlarimda bi ağrı hissettim bu rakami indirgeyecek bi formul vardir muhakkak yahu...300 lira sıkışmış
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amanin yanlarimda bi ağrı hissettim bu rakami indirgeyecek bi formul vardir muhakkak yahu...300 lira sıkışmış
Bi haftadir Aliaga da olmuo du bilion burasi sakin bi yer trafik yogunlugu yok Izmir ici trafik felcti bu gun kirmizi isik vsvs dur kalk cok yaptim.Ins dedigin gibidir.Abi frene çok basmışındır. Devreye girince yanip sonuyor zaten
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ok bi deneme yapayim isik tekrar yanarsa dedigin gibi yapayim.Izmirde 3. Vitesi gormedik cok trafik vardi.burda frene pek basmiyoruz yollar sakin.Işıklar yandığında abs yi dene abi çalışıyorsa sensörlerden biri çalışmıyosa geçmiş olsun beyinde dir sıkıntı minimum 300
Ebd on arka fren distrubitoru onler kizaklamaya baslayinca arkaya dagitiryor gucu , on balatalarin vs bitik ise kizaklamamak icin devreye girer ama sonmesi lazim , acip kapatinca gitti ise sikinti olmaz ama habire yanmaya baslar ise arka koldugun ayak basilan dosemesini kaldir orada frenin kablosu var sokete bak iki kablo tam gecmis mi orada stepnenin kaldirma mandal demirini de görürsünOk bi deneme yapayim isik tekrar yanarsa dedigin gibi yapayim.Izmirde 3. Vitesi gormedik cok trafik vardi.burda frene pek basmiyoruz yollar sakin.
Ok bi deneme yapayim isik tekrar yanarsa dedigin gibi yapayim.Izmirde 3. Vitesi gormedik cok trafik vardi.burda frene pek basmiyoruz yollar sakin.