Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,544

Etiketler

Abim heveste etti ssangyonga bakti araçlar kemikli yaziverin gali

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

avukat şuan kapının önünde 4*4 yok yokluktan düştüm bu derde nefes alsın yeter diyorum
Şaka bi yana daha evvelde söyledim benim ilgim hep oldu bu kasaya ama piyasada istenen rakamları vermem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu kamyonetin sırtında geldi ne yolu ne yorgunluğu ben olsam ciğerini sökerdim onun tulumu giyer yatardım altına hemen

Yalniz canlı canlı karar verdim araç mutlaka yükseltilmesi benim araçla tamirde bekleyen araç boyut olarak deve ile eşek misali

Yalniz canlı canlı karar verdim araç mutlaka yükseltilmesi benim araçla tamirde bekleyen araç boyut olarak deve ile eşek misali

Evet orjinali çok alçak araziye çıksan ya askıda kalır yada çamura oturur mutlaka en az 5.5 cm yükseltme 29 yada 31 lastik şart o zaman hem görseli hem kabiliyeti çok güzel olur

Bende 32 12.5 r 15 5000 km kullanilmis mt bf goodrich -45 offset jant var takim halinde 2000 tl isteyene gondereyimv

5ee762d753a4df975382ba2e5200cb85.jpg
4d1530804243a4107b9abcc10be65421.jpg

Hergun asfaltta oldugum icin mt leri cikardim

MT arazi icin cok iyi hele hele BF ama asfaltta biraz ses yapar ikinci takim olmasinda cok fayda var. Ben karekasada BF AT kullaniyordum arazide camurda on numaraydi.Cooper da iyi goruntu olarakta guzel fakat BF nin arazide tutunmasi daha basarili. Fiyat jant lastik olarak cok cazip normalde lastikler bu fiyata satiliyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yokohama nın a/t m diye bi lastiği vardı efsane

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR