highoutput
Zirve
yakınmışız yahu 1780 km sadece komşu sayılırız yetkili servis varmış orda ssayang Van Kur bu iyi .Çok sagolun dogunun dogusu Vandan
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme:
yakınmışız yahu 1780 km sadece komşu sayılırız yetkili servis varmış orda ssayang Van Kur bu iyi .Çok sagolun dogunun dogusu Vandan
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sagolun, herşey iyiydi ama km 255 imiş tamirhaneye bıraktım yarin bismillah deyip girisicegiz
Abim heveste etti ssangyonga bakti araçlar kemikli yaziverin galiEksikleri tespit ettinizmi marş bastınızmı durum ne içi temizmi yahu biraz anlatın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam aracı tamircinin önüne çektik ,yarin bakım yapıp marsa basacagiz yerin birebir paylaşım yapacağım simdi yol yorgunu biraz dinlensin garibim
Abim heveste etti ssangyonga bakti araçlar kemikli yaziverin gali
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalniz canlı canlı karar verdim araç mutlaka yükseltilmesi benim araçla tamirde bekleyen araç boyut olarak deve ile eşek misali
O lastik cok yorar 31 32 33 11.5 yeter denedim biliyorum ama 35 de giriyor korando bu )35x12.50r15 cooper discover stt vardı yuksek korandoda
O lastik cok yorar 31 32 33 11.5 yeter denedim biliyorum ama 35 de giriyor korando bu )
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi