Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,537
Yokohama nın a/t m diye bi lastiği vardı efsane

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vardı simdi daha iyisi yapilana kadar BF acik ara onde.
Bu arada ciktim kapinin onune aracin yuksekligini olctum. 34 cm on 38 cm arka. Esim araci yukseltmemi istemiyor ona caktirmadan yaptiricam herhalde 10 cm yukseltme yeterli olurmu arazide ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
vardı simdi daha iyisi yapilana kadar BF acik ara onde.
Bu arada ciktim kapinin onune aracin yuksekligini olctum. 34 cm on 38 cm arka. Esim araci yukseltmemi istemiyor ona caktirmadan yaptiricam herhalde 10 cm yukseltme yeterli olurmu arazide ?

Yeteri kişiye göre değişir ama sanırım sana yeter ayağın yerden kesilmesin
Yokohama fena bişeydi bf nin öle lastiği yok hem asfalt hem çamur hemde kar kanalları vardı

Yeteri kişiye göre değişir ama sanırım sana yeter ayağın yerden kesilmesin
Yokohama fena bişeydi bf nin öle lastiği yok hem asfalt hem çamur hemde kar kanalları vardı

BF kuru asfaltta fena degil taaki yagmur yagip asfalt islanana kadar islak asfaltta saclarim diken diken gidiodum hele rampa asagi durdur dururabilirsen buz pateni hissi veriyo resmen

BF kuru asfaltta fena degil taaki yagmur yagip asfalt islanana kadar islak asfaltta saclarim diken diken gidiodum hele rampa asagi durdur dururabilirsen buz pateni hissi veriyo resmen

Senin lastik öyledir ben l200 de uzun süre kullandım gayet iyiydi

Simdi niyetim iki takim yapmak aracta bulunan kumho venture ler 2015 gayet iyi durumda asfalt icin yeterli , arazi icinde bi takim BF yaparsak iyi olacak.

Simdi niyetim iki takim yapmak aracta bulunan kumho venture ler 2015 gayet iyi durumda asfalt icin yeterli , arazi icinde bi takim BF yaparsak iyi olacak.

Çıkma al çok para verme bak nakliye işini halledersen eğer burda ali dayı var tüm Türkiye ye yolluyor

Çıkma al çok para verme bak nakliye işini halledersen eğer burda ali dayı var tüm Türkiye ye yolluyor

Aynen haklisin karekasayi verdigim arkadas yeni lastik alacagi icin bf leri gonderirim demisti olculer ayni 235 75 15 ondan haber bekliyorum.Gelmezse cikma bakicam.Sadece arazi olacagi icin dis izleri derin olmasi yeterli.

Aksam dayanamadım gittim usta yagi değiştirdi akü aldık ve çalıştırdıktan hatta mazot almaya bile gittim
IMG_20161003_202518.jpg
IMG_20161003_201830.jpg
IMG_20161003_201526.jpg
IMG_20161003_202518.jpg
IMG_20161003_201830.jpg
IMG_20161003_201526.jpg

Araba cillop gibi dolu modeli tahminimce arka park dikiz aynasi var tamponlarda lambalar takili tahminim on kolsolda lock un lock tusu da var birde telefon girişi

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayir bu arabalarda 40 km mi 50 km mi de ne otomatik kapi kilitleme var o fonksiyonu kapatiyor, ama ayni tusu alip elektrikli kiliti o tusa baglicam iceriden lock un lock yazacak kapiş ? ))

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri