Yakit icin dedim motor icin demedim )
- Avukat bey, kızartma yagi kullansanda olur dedi ama usta 10/30 koymus
Yakit icin dedim motor icin demedim )
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanzimanin yagi iyi ise degistirme arac kac modeldi seninki ?Akuyu yeniledikleri tek seferde aldı yagi değişti,yarin şanzıman,diferansiyel yagi değişecek,kayış değişecek,
Sen 5.28 degistir benceÇok kıskandım vallahi bende 5.28 in yağınımı değiştirtsem
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O neki ?????Ağda yağıda kullanabilirsiniz bilginiz olsun litresi 2.5-3 lira
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayir giderken d den 3 e dusur abi ama 120 ile giderken degil arac guc kaybetmeye baslasigi zamanVites geçişlerini durur vaziyettemi yapıyoruz d den 3 e gecerken .Valla bilgisiz ligimden utanıyorum ama rexton un otomatigi boyle degil lütfen mazur gorun
Ckaledeki usta da euro olmayan mazot kullan bunlar ona gore yapildi demisti ?Yakit icin dedim motor icin demedim )
Ayrica 10 30 da olmaz o arabaya usta tam malmis -20c , +30c yağı koymuş erzurumlu mu kendileri bir sorsana o kadar dedik 15 40 ya da 20 50 diye
- Avukat bey, kızartma yagi kullansanda olur dedi ama usta 10/30 koymus
Euro kullansak ne olurmuş ? ) dogru demis usta ama artik kirsal mazot yokCkaledeki usta da euro olmayan mazot kullan bunlar ona gore yapildi demisti ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok kullanma demedi bulursan kirsal kullan korkma dedi. Gemi isleri yapios ya kapiş ?Euro kullansak ne olurmuş ? ) dogru demis usta ama artik kirsal mazot yok
Evet daha iyi olur kalin mazotYok kullanma demedi bulursan kirsal kullan korkma dedi. Gemi isleri yapios ya kapiş ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla masumum. ben Yoktum o zaman ben yokken koymuş