Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 533,293
Valla anlamadım gitti tek kelime eden yok,yabancılar takır takır yazıyolar hem çok bilgililer hemde çok ilgililer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler
Baya zorladım arabayı fena yerlerde gezdik ama henüz çamur görmedi genel olarak başarılı diyebilirim ama lastik istiyor bende 33 takayım diyorum oda yükseltme istiyor bende sürekli istiyorum diyorum

Aynen bende firtinali gunler yasiyorum bisey yapamdim icim icimi yiyo yagmurlar basladi burda sezona yetistirmeye calisicam ins

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen bende firtinali gunler yasiyorum bisey yapamdim icim icimi yiyo yagmurlar basladi burda sezona yetistirmeye calisicam ins

Lastiksiz olmaz e dünya para veriyoruz almışkende koca ayak yapalım diyoruz oda başka ihtiyaç doğuruyor ona okey diyosun oda başka bişey doğuruyor

Lastiksiz olmaz e dünya para veriyoruz almışkende koca ayak yapalım diyoruz oda başka ihtiyaç doğuruyor ona okey diyosun oda başka bişey doğuruyor

Orgi yi yarin aricam MT leri alayimda bende inceden basliyayim camura

Bf ler biraz pahali ama arazide hakkini veriyo gecen biri 2006 model 4 adet bf ye 1000 ytl istiyo
lastik balkan savasindan kalma ama 2. el de piyasasi var

Bakiyorumda forumda en eglenceli konu biziz Allahtan memleketin en uzak illerine dagitilmisiz bi arada olsak dusunmek bile istemiyorum

SON KONULAR - FORUM