öncelikle hayırlı olmasını dilerim sizin için.
bu kararla ilgili olarak başka bir başlık altında hem geziler hem de araçla ilgili bilgileri ve fotoları da bekliyoruz. ben de haftasonu ayvalık daydım, bir sonraki gezimde de ayvalık, dikili ve seferhisar düşünüyorum. siz merkezde mi yoksa sığacık tarafında mısınız?
olanlar oldu sonrasında bu sene orada turizm patlaması bekliyorlar , sizin ilk izlenimleriniz nasıl?
Cok tskler yerim cok basit Seferihisar sigacik girisi migros yanindayim , evin ivir ziviri bitsin ins kesifler geziler offroad ve olmazsa olmaz sanayi ile devam , simdiye kadar tum paylasimlarimi bu konu altinda yapmistim dediginiz gibi konulari ayirip paylasimlara devam ederiz ins ozelden teli yaziyorum geldiginizde beklerim selamlar
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok tskler yerim cok basit Seferihisar sigacik girisi migros yanindayim , evin ivir ziviri bitsin ins kesifler geziler offroad ve olmazsa olmaz sanayi ile devam , simdiye kadar tum paylasimlarimi bu konu altinda yapmistim dediginiz gibi konulari ayirip paylasimlara devam ederiz ins ozelden teli yaziyorum geldiginizde beklerim selamlar
Arac gaz yemiyor , en basitinden sirasiyla ikinci mazot filtresi degisimi (motorun sag alt kisminda) egr temizligi , karbon temizleme yok olmadiysa enjektor , turbo , pompa bakim gerekebilir.Aklima gelenler bunlar.
Bugun klimaydi elektrikciydi haliciydi derken aksami yaptik , son ufak tefek isler kaldi , aklim fikrim yerlesme islerini bitirip dogaya , denize ve sanayiye gitmekte
Gaz yemiyor olması bir bakıma iyi
Bende gaz yemesine devir yükselmesine rağmen yokuşta zayıftı. Otomatik şanzıman revizyonu gerekti ve hasret bir ay oldu nerdeyse.
Usta ile son konuşmada araç eskiye göre cok iyi yalniz 4. Vites geçişinde hafif kaçırma var dedi.
Farkli bi çıkma hidrolik beyin daha deneyeceğini söyledi. Dört dörtlük teslim edecekmiş. Hayırlısı. Haber bekliyorum
Gaz yemiyor olması bir bakıma iyi
Bende gaz yemesine devir yükselmesine rağmen yokuşta zayıftı. Otomatik şanzıman revizyonu gerekti ve hasret bir ay oldu nerdeyse.
Usta ile son konuşmada araç eskiye göre cok iyi yalniz 4. Vites geçişinde hafif kaçırma var dedi.
Farkli bi çıkma hidrolik beyin daha deneyeceğini söyledi. Dört dörtlük teslim edecekmiş. Hayırlısı. Haber bekliyorum
O dorduncu vites yokmu dorduncu vites kronikmidir nedir , yakinda bende test e sokucam korandoyu hidrolik beyinmi ? elektronik beyinmi ? tespit edicem ins
bilhassa şanziman işi icin tecrube ve bilgilerinizi aktarmaya devam edin lutfen basimiza gelecekleri bilelim