Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 541,533

Etiketler
Konfor ve donanım açısında güzel araçlar. Alım maliyeti de uygun yetkili servis maliyeti de uygundur. Tavana çadır yana tente ile güzel bir gezi aracı olur mu düşüncesi oluşuyor insan da. Keşke arka da lsd kilit veya tc si daha etkili olsaymış.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam takarsin kilit zor bisi degil

Günaydın forumdaşlar ,

benim usta dün akşam aradı hal hatır sordu telefonu kapattı , araç hakkında bişi demedi c.tesi geleyimmi dedim düşündü istersen gel çayımı iç dedi iki seçenek var 1-ya işler yolunda usta keyifli 2- yada işler sakat yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyor

Yada sen tanidiksin diye seni sallıyor

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok yahu öyle huyları , çok sevdiğim bir yönü var mesela öğlenden sonra kafası attı çeker gider tekne gezisine , balığa yada egenin bir ilçesine bir dostunu ziyaret eder , kendine vakit ayırması bence çok guzel , ama bi bakarsın gece 12 / 01 sanayide motor topluyor işini seven ender kalan ustalarımızdan ...

usta bulmak çok zor , seneler sonra nihayet ustamla denk geldik , hem ustam , hem offroad liderimiz , hem dostum arkadasım , hem dert ortağım yani bağlar sıkı , ben işin latifesindeyim bilgisi ve tecrübesi ile herzaman yanımızda geceleri yolda dağda kalanları gider alır gelir hiç şikayet etmez , gönül adamıdır , agresiftir aynı zamanda

SON KONULAR - FORUM