Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,697

Etiketler
Hocam,Ssangyong team sitesinde bolca bahsetti burada geçmiş sayfalarda bolca bahsettim rexton un markası Ssangyong değilde bilinen bir marka olsaydı simdi insanların 60-70 TL te burun kivirdiklari aracı o zaman 150 verip binerlerdi,destur,qasgai,asx vs ile kıyaslanmayacak kadar donanımlı ml 270 altyapısına sahip bir araç fakat 2 .eli zayıf simdi alim biner satarım dersen seni uzer ama ben buna 10 yıl çatır çatır binerim dersen hic düşünme benim araç 2011 ben 2. sahibiyim 2.5_3 yildir bende bakım dışında hicbir masrafın olmadı sürüş performansı sürücünün egolarini ziplatiyor

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konfor ve donanım açısında güzel araçlar. Alım maliyeti de uygun yetkili servis maliyeti de uygundur. Tavana çadır yana tente ile güzel bir gezi aracı olur mu düşüncesi oluşuyor insan da. Keşke arka da lsd kilit veya tc si daha etkili olsaymış.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konfor ve donanım açısında güzel araçlar. Alım maliyeti de uygun yetkili servis maliyeti de uygundur. Tavana çadır yana tente ile güzel bir gezi aracı olur mu düşüncesi oluşuyor insan da. Keşke arka da lsd kilit veya tc si daha etkili olsaymış.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam takarsin kilit zor bisi degil

Günaydın forumdaşlar ,

benim usta dün akşam aradı hal hatır sordu telefonu kapattı , araç hakkında bişi demedi :( c.tesi geleyimmi dedim düşündü istersen gel çayımı iç dedi :confused: iki seçenek var 1-ya işler yolunda usta keyifli 2- yada işler sakat yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyor :confused:

Yada sen tanidiksin diye seni sallıyor

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok yahu öyle huyları , çok sevdiğim bir yönü var mesela öğlenden sonra kafası attı çeker gider tekne gezisine , balığa yada egenin bir ilçesine bir dostunu ziyaret eder , kendine vakit ayırması bence çok guzel , ama bi bakarsın gece 12 / 01 sanayide motor topluyor işini seven ender kalan ustalarımızdan ...

usta bulmak çok zor , seneler sonra nihayet ustamla denk geldik , hem ustam , hem offroad liderimiz , hem dostum arkadasım , hem dert ortağım yani bağlar sıkı , ben işin latifesindeyim :smiley: bilgisi ve tecrübesi ile herzaman yanımızda geceleri yolda dağda kalanları gider alır gelir hiç şikayet etmez , gönül adamıdır , agresiftir aynı zamanda :smiley:

1_14.jpg
3.jpg
4.jpg
2_10.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR