ceng67
Zirve
Düz altı nedir ?Motor duz alti sanirim duz olmasi daha iyi
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düz altı nedir ?Motor duz alti sanirim duz olmasi daha iyi
V motor V biçimdedir düz motor aracın önünden diklemesine gelen diktörgen diyebileceğimiz biçimdedir.Düz altı nedir ?
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramadılarsa başlamamış olma ihtimali yüksek.@ceng67 arkadasımızın sıfır korandosu benim için güzel bir heyecan oldu , fakat uzun zamandır kimse aracları hakkında birşey paylaşmıyor ? benim aracı ptesi bıraktım biliyorsunuz hala ne ben ustayı aradım nede usta beni ctesi aracın yanına gidicem oradan paylaşımlara devam ederim , sorularınızı yorumlarınızı önerilerinizi bekliyoruz , selamlar saygılar...
ustadım en çalışkan en uretken forumdaslarımızdan biri sensin zaten , çalışmalarını takip etmek bize keyif veriyor , bazen şunu düşünüyorum biz burda ne var ne yok aracımızda yazıyoruz ki tecrübelerimizi paylaşabilelim diye , birçok arkadaş uzaktan takip ediyor buraya yazarlarsa araçlarının değerinin düşeceğinimi düşünüyorlar acep bilmiyorum , neyse Aslan yatağından belli olur muş , bizler paylaşmaya devam...Benim de aracın sağ taraf ön arka cam motoru arızalı idi. Çıkma bulup değiştirdim. Şimdi cillop. 2 3 kozmetik eksik var onları da yavaş yavaş tamamlarız artık
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En ufak vidasına kadar kurcaladığım bir Seri 3 üm vardı. Hiçte değer kaybetmedi. Sonuçta burda araç için yapıların paylaşılması yeni araç alacakların nereye bakmaları için hem fikir veriyor hemde araçlar satilacaksa araçlar için referans oluyor. 15 20 yaş arabalar illaki hatası eksiği arızası olacak.ustadım en çalışkan en uretken forumdaslarımızdan biri sensin zaten , çalışmalarını takip etmek bize keyif veriyor , bazen şunu düşünüyorum biz burda ne var ne yok aracımızda yazıyoruz ki tecrübelerimizi paylaşabilelim diye , birçok arkadaş uzaktan takip ediyor buraya yazarlarsa araçlarının değerinin düşeceğinimi düşünüyorlar acep bilmiyorum , neyse Aslan yatağından belli olur muş , bizler paylaşmaya devam...