Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,290

Etiketler
En son motorkulaklari sprinterla ayniymis deyince kayış kopardi
4e034aa3f71ddf8242bab303e431a819.jpg

Abi motor kulagi sprinterle ayni demedim om 602 motor dedim sorarlarsa hangi motor bu sprinterlerin uzerindeki motor dersin dedim asil sen ayar etmisin adami

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama yetkili serviste şanzıman kulağı yoktu araştırıp dönecekti hala donecek
O kamillere korando musso dedin mi gozune isik tutulmuş tavşana dönüşüyorlar ama biz getirmedik ebele gübele arabada ss yazmiyormu kardeşim gibi muhabbetler yasacaksiniz o yuzden iyiki varsin koraps diyorum

Şanzıman filtresi kodu gidiyorum birşey çıkmıyor 3644 yazıyorum olmuyor BTR M74 yazıyorum cikmiyor

Bide sunu derler 10 sene parca yükümlülüğü var (tüketici konunu gereğince) derler kamil istedigim parcayi fabrika hala suruyor piyasaya bu araba en son banttab 2010 da inmis deyince (2020 ye kadar ss , ss her parcasini uretmek ya da tedarik etmekle yukumlu zj vj gibi araclarin banddan en son inisi belki 1993 ) ses cikarmadan bulup getiriyorlar parcayi ama hesap biraz kalin olabiliyor o yuzden alt kanatlarindan girip abim canim cicim diyip is bitirmek daha iyi şevkat tokatlı ... )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR