highoutput
Zirve
Aklimizi celdi ne guzel amerikana binioken bulduk kendimizi sangyongtaVerdi zehiri verdi zehiri yavaş yavas
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aklimizi celdi ne guzel amerikana binioken bulduk kendimizi sangyongtaVerdi zehiri verdi zehiri yavaş yavas
İbis moderatorunu okudun mu o sitenin ?Avukat bey senin gazın derken gezenbilirde açtığını konuları okudum milletle kapışmalarını okudum seni attıkları sitede takip ettim.Zaten Korando 2.9 yazdin mi google abiye senin yazıların çıkıyor
Valla oradan niye
Yav kardeşim adam yobaz tarikatçı rahatsız oldu topaç bizdenValla oradan niye attı seni anlamadim
Soyle kabaca baktim bi kac konu var araba fan kulübünde olmamasi gereken.Ayni muhabbetlerden face teki offroad kulüplerinin bi kismini da silmistim. Avukat hakliAma öyle bir diyalog veya konu görmedim ben mi atladım oraları çünkü bir araba fan kulübünde siyasete bulaşmak istemiyorum
Bunlari yaparken kollar aks vs on takim guclendirme gerekecekmi ? Birde ikinci amortisor nasil takilacak ? Yarin amortisorun yerine bir bakicam bide bu fotoya ikinci amortisoru anlamaya calisicam.Ekli dosyayı görüntüle 52213Ekli dosyayı görüntüle 52214
Bu ruslardan iyi kopya cekiyorum , ilerde numaralariyla beraber yay ve amortisor paylasicam onceden okumus ve Turkiye de satan yeri de bulmustum ( paylastim ) rusyada en iyi sonucu veren yay ve amortisoru bulup paylasicam sizlerle ama simdi bir iki iscilik paylasiyorum on ve arka ek amortisor ki one cok ideal cunku fark etmisinizdir torsiyonlu arabalarda onde helezon yayi yok sadece salincak o yuzden salincagi ruslar ilave amortisor ile beslemisler geri cok onemli degil ama onu da yapmis mujikler
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok adamlar ilave amortisor koymuş birsey güçlendirmeye gerek yokBunlari yaparken kollar aks vs on takim guclendirme gerekecekmi ?