Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,417

Etiketler
Avukat bey senin gazın derken gezenbilirde açtığını konuları okudum milletle kapışmalarını okudum seni attıkları sitede takip ettim.Zaten Korando 2.9 yazdin mi google abiye senin yazıların çıkıyor
İbis moderatorunu okudun mu o sitenin ?

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok haksızlık etmeyeyim ben daha öncede Ssangyong a biniyordum ve bu Korando nun bütün video larini seyrettim, seyrettikçe araç gözüme hoş gozuktu,birkaç seferde avukat akil danistim zaten son darbeyi öyle aldim

Ama öyle bir diyalog veya konu görmedim ben mi atladım oraları çünkü bir araba fan kulübünde siyasete bulaşmak istemiyorum

Ama öyle bir diyalog veya konu görmedim ben mi atladım oraları çünkü bir araba fan kulübünde siyasete bulaşmak istemiyorum
Soyle kabaca baktim bi kac konu var araba fan kulübünde olmamasi gereken.Ayni muhabbetlerden face teki offroad kulüplerinin bi kismini da silmistim. Avukat hakli

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz konumuza donelim istereniz @orgasmatron yukseltme konusunda ne diyorsun ? torsiyon takoz is gorur , konforu yol tutusunu esnemeyi bozarmi ? yukseltme kiti maliyeti ne kadar ?

a554852c1ad621706f33868c89b1f96e.jpg
dd1ff1ccf09e7527c3e0135844171ae1.jpg

Bu ruslardan iyi kopya cekiyorum , ilerde numaralariyla beraber yay ve amortisor paylasicam onceden okumus ve Turkiye de satan yeri de bulmustum ( paylastim ) rusyada en iyi sonucu veren yay ve amortisoru bulup paylasicam sizlerle ama simdi bir iki iscilik paylasiyorum on ve arka ek amortisor ki one cok ideal cunku fark etmisinizdir torsiyonlu arabalarda onde helezon yayi yok sadece salincak o yuzden salincagi ruslar ilave amortisor ile beslemisler geri cok onemli degil ama onu da yapmis mujikler

Ekli dosyayı görüntüle 52213Ekli dosyayı görüntüle 52214

Bu ruslardan iyi kopya cekiyorum , ilerde numaralariyla beraber yay ve amortisor paylasicam onceden okumus ve Turkiye de satan yeri de bulmustum ( paylastim ) rusyada en iyi sonucu veren yay ve amortisoru bulup paylasicam sizlerle ama simdi bir iki iscilik paylasiyorum on ve arka ek amortisor ki one cok ideal cunku fark etmisinizdir torsiyonlu arabalarda onde helezon yayi yok sadece salincak o yuzden salincagi ruslar ilave amortisor ile beslemisler geri cok onemli degil ama onu da yapmis mujikler

Bunlari yaparken kollar aks vs on takim guclendirme gerekecekmi ? Birde ikinci amortisor nasil takilacak ? Yarin amortisorun yerine bir bakicam bide bu fotoya ikinci amortisoru anlamaya calisicam.

Salincaga ve sasiye ilave parca kaynatip amortisor koymus

Telde şarj sorunu var kapanip acilip duruyo onu halletmeye calisiyorum bi yandan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR