Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,541
Modifiye edildikçe 12.5-13 ü bulur sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bulmaz duser , turbo ufak 5.5mm lik pompa elamanlari 6.0 ya da 6.5 mm e yukselecek pompaya duzgun kamber acisi(bende cizim var) arac 132 hp , + turbo bir tik buyurse 155 hp

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

Hadi büyür bir ders konusu daha
Buyumez yakitin guc ile orantisi tam dogru orantili degildir (dizellerde) tork egrisi vardir en yuksek tork dizelde ornegin 2500 devirde olur sonra sen 3500 devir cevirsen hem gucun azalir hem yakitin fazlalasir bizim arabada turbo ufak elemanlarda 5.5 olunca yakita biniyor arac ama koreliler bunu fark etmis 2003 den sonra cikislilar 132 hp sadece pompa elemanlari farkli ve yakit daha dusuk

Koreliler degil son nesil om 602 ler fabrika 132 hp

Bahsettiğin orantısızlık dizeller için değil turbolu araçlar için bi genelleme yanlız senin kaçırdığın şu avukat motor modifyesinden bahsetmiyorum arazi modifiyesinden bahsediyorum yükseltme,lastik,şnorkel,sepet,vinç

Ayrıca sen iyi hoş oralardan alıp alıp copy paste yapıonda yada bol keseden veriyon odunu aracın heryeriyle oynayıp nasıl bu kadar savunuyon onu anlamıyorum

Önemli bi ayrıntıda şuki bunların hepsi ciddi meblalar tutuyor sanayide kafa patlatmanda cabası

20161005_210201.jpg

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahsettiğin orantısızlık dizeller için değil turbolu araçlar için bi genelleme yanlız senin kaçırdığın şu avukat motor modifyesinden bahsetmiyorum arazi modifiyesinden bahsediyorum yükseltme,lastik,şnorkel,sepet,vinç

Hocam ben 33 teker cevirdim bu aracta arazi modifiyeside 350 tl tuttu yani kuafor 350 tl verip araci yukselttim 33 lastik koydum 12 litre yakti ne sepeti arabanin ici yatak oluyor zaten snorkelle yakitin ne alakasi var
34ee48a1b67aa05d2a5b613eb34272e8.jpg

İste bak bu araba (benim) 350 tl iscilik. Dahil yukselmis araba uzerinde de 33 lastik var

Hocam ben 33 teker cevirdim bu aracta arazi modifiyeside 350 tl tuttu yani kuafor 350 tl verip araci yukselttim 33 lastik koydum 12 litre yakti ne sepeti arabanin ici yatak oluyor zaten snorkelle yakitin ne alakasi var Ekli dosyayı görüntüle 52246
İste bak bu araba (benim) 350 tl iscilik. Dahil yukselmis araba uzerinde de 33 lastik var

Ya avukat herşeyi işine geldiği gibi cevaplayıp sana has uslubunla bastırmaya çalışıyosun konu açıldığından beri şu lazım bu olmalı şu değişmeli bu kaynatılmalı dünya şey söyledin şimdi ne diyosun
Şnorkelin yakıta etkiside şu kardeşim öncelikle beyinli ve beyinsiz araçlarda farklı etkiler yaratır ama her ikisinde de yakıt artırır anlatayım şöyle artırır motorun ihtayı olan hava daha uzun bi kanaldan tahsis edilir ve çalışma düzenini etkiler yakıt artar 2. Si motora giren hava daha soğuk olur motor daha fazla oksijen alır yakıt artar

arkadaşlar selam, yazışmalarda birbirimize mesleklerimizle değil nick lerimizle hitap etmekte fayda var.uzun zamandır forumda birbirimizi tanıyoruz bazı arkadaşlarımızla telefon ile görüşürup yardımlaşıyoruz. Bu tecrübe ve bilgi paylaşımlarının herzaman olduğu gibi birbirimize saygı göstererek devam etmesini diliyorum.

selamlar saygılar

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR