Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,697
Senin araci gordugum kadari ile bizim gibi offroad kamp gezi araci amacli olarak kullanmiyacaksin orjinal uretim modunda, kullanim amaci var gibi geldi bana o yuzden sepet demir tampon uygun degil. Bizde yarin sitelere bakariz denk gelirse yurt ici yurt disi sana haber ederiz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben burda tekim farkli model aracta yok bu isi ya pan sizi takip ediyorum
demir tamponu burda kimseye yaptiramam

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
ben burda tekim farkli model aracta yok bu isi ya pan sizi takip ediyorum
demir tamponu burda kimseye yaptiramam

Istanbul da demir tampon numan yıldırım var. Araca göre yapıyor ama dediğim gibi en maliyetli yolu olur. Sonra daha az maliyetli tavan sepeti sonra mini stepne. En son çare lastik tamir kiti

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Istanbul da demir tampon numan yıldırım var. Araca göre yapıyor ama dediğim gibi en maliyetli yolu olur. Sonra daha az maliyetli tavan sepeti sonra mini stepne. En son çare lastik tamir kiti

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
simdilik lastik bulamadim tavan septi sanirim olur lastikciler arastriyoruz dediler sonuc cikmazsa sanirim tavan serpentine yonelecem

Tampon demiri yapacağına tavan sepeti yaptır üstüne stepne ve seyehatte bavul koyarsin yada hic masrafa girme mini stepne al en temizi

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugun 100 km yol yaptim karda kullandim
araba 4h calismiyorda 4L calisiyor gibi geldi 4h kullaniminda bir fark hissetmedim

kurumda 1 adept 89 model hi lux bir adet 2004 isuzu bir adetde 1992 model nissan 4x4 pikap var onlari koylerde kullandigimda arazi gecislerini anlardim bunda anlamadim

2012 de Lc 70 lik milli emlaktan satilar hala amadigima yanarim

Tavan sepeti icin en basit olani yagmur oluklu olmasi lazim aracinki seninkinde yok sanirim ayaklar ile sabitlensin , yagmur olugu olmadigi icin tasima barlari taktirip sonra o barlara sepet yaptirman lazim , sepet ustunede stepne en az %10 yakit sarfiyatinda artis gerek varmi bence yok , ince stepne bulamazsan japon minubus tarzi araclarin uygun bijon araliginda dar tabanli teneke jant isini gorur , eskiden kartal slxlere bagaj yan tarafa dogru sabitlerdik o sistem bagaj duvarina 4 halka caprazlama kemerle sabitleyebilirsin , yukarida sesezgin arkadasin dedigi gibi en hesaplisi tamir kiti oda pekala lastikciye kadar goturur.

Konuyu takip ediyorum da nacizane fikrimi belirtmek isterim.
Aracınızın bıjon aralığına uygun teneke veya kara jant temin edip sonra motorsiklet lastiği takılması ısınızı görmez mı

Bir araçta LPG stepne yerinde olduğu için gerekti. Araç 14 inç orjinal ölçüsündeydi. Teneke 17 alıp jantin lastik gecen kısmını tornada kesip daraltip tekrar kaynatildi orjinal ölçüye yakın yuvarlanma ölçüsü olan çıkma motorsiklet lastiği takıldı.
Bununla uğrasan tornacida zaten bagaja koydu muhtemelen kullanmadı bile.
İşçilik olarak dışarıda yaptırmak maliyetli olabilir ama imkanlar dahilinde veya ölçümüze uygunsa jant daralma vs uğraşmadan yapılabilir.

Konuyu takip ediyorum da nacizane fikrimi belirtmek isterim.
Aracınızın bıjon aralığına uygun teneke veya kara jant temin edip sonra motorsiklet lastiği takılması ısınızı görmez mı

Bir araçta LPG stepne yerinde olduğu için gerekti. Araç 14 inç orjinal ölçüsündeydi. Teneke 17 alıp jantin lastik gecen kısmını tornada kesip daraltip tekrar kaynatildi orjinal ölçüye yakın yuvarlanma ölçüsü olan çıkma motorsiklet lastiği takıldı.
Bununla uğrasan tornacida zaten bagaja koydu muhtemelen kullanmadı bile.
İşçilik olarak dışarıda yaptırmak maliyetli olabilir ama imkanlar dahilinde veya ölçümüze uygunsa jant daralma vs uğraşmadan yapılabilir.
Kesinlikle is gorur dediginiz gibi belki hic kullanilmayacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR