Hocam,sordum ama yok muş mini stepne diye bi site var oraya bi bak bide sahibinden e bakcengiz abi senin lastikciye sorsan bizim araca uygun ince stepne lastik varmi arabada 245 70 16 lastik var
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
annem beni kadir gecesi doğurmuşevliya gibi adamsın mubarek
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarın döner büyük ihtimal tıklıyorum ses yokSu YAVOR u bi uflesene
sağol hocam farkli yedek lastik monta yerine bakiyorum cozum bulurum insallahHocam,sordum ama yok muş mini stepne diye bi site var oraya bi bak bide sahibinden e bak
bakacam kucuk lastik bulamasam bir cozum bulacamArka demir tampon ve stepne taşıyıcı en az binlik oirsunuz ama
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi senin eski kayronmuArka kapak için demir tampon sartEkli dosyayı görüntüle 57012
bulamadim ince stepne bulursam sizin onerinizi yapacamOrjinal stepne yeri bosmu ?
Bagaj kapagi ve tavan maliyetli olacak o yuzden basta mini stepne onerdim ama dersenki arkada gorsel olarak hosuma gidiyor o zaman biraz butce ile halledersin.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin araci gordugum kadari ile bizim gibi offroad kamp gezi araci amacli olarak kullanmiyacaksin orjinal uretim modunda, kullanim amaci var gibi geldi bana o yuzden sepet demir tampon uygun degil. Bizde yarin sitelere bakariz denk gelirse yurt ici yurt disi sana haber ederiz.bulamadim ince stepne bulursam sizin onerinizi yapacam
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi