yaşam boyu imtahanlar bitmez keyif ile mutluluk ile paylaşımları arttırmamız dileğim , ben halimden memnunum çok şey öğreniyorum bu arada , hepinize teşekkürler.Arkasından " @highoutput 'un Cengiz ile imtihani " var
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 56929 selam bir kaç gündür sessizlik var konuda yeni yıl ve üzücü bir hafta sonu yaşıyoruz kafam dağılsın diye nete baktığımda benim mussoda yedek lastik yok ve nete gördüğüm kadarıyla yerleşme şekli bu
Merhabalar herkese iyi seneleryedek lastiği arabaya farklı nasıl yerleştirebilirim arabaya uygun stepne taşıyıcı nerden bulabilirim?
Hani seneye alicam diyodun piyangomu ciktiVinc makaramizi da aldık. Vinc de yolda geliyor. Power 12000 lbs sentetik halatı Ekli dosyayı görüntüle 56957
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ornek resimyedek lastiği arabaya farklı nasıl yerleştirebilirim arabaya uygun stepne taşıyıcı nerden bulabilirim?
245 70 16 lastik var uzerinde araba1850 kg tasirmi bu kucuk isletme
Bunu ornek olarak gosterdim benim onceki arac XJ idi senin fotodaki sekilde yerlestirilmis kucuk stepne vardi hic kullanmadim gerek kalmadi , kucuk olduguna bakma ugyn olcude stepne lastikciye goturur.245 70 16 lastik var uzerinde araba1850 kg tasirmi bu kucuk isletme
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olcu ve bulabilecegim yer varmiBunu ornek olarak gosterdim benim onceki arac XJ idi senin fotodaki sekilde yerlestirilmis kucuk stepne vardi hic kullanmadim gerek kalmadi , kucuk olduguna bakma ugyn olcude stepne lastikciye goturur.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maaş fazla yattıHani seneye alicam diyodun piyangomu cikti
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi