Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,658
" Cengizin Korando ile imtihanı " seneye de devam edecek bekleriz efendim.
Cumleten herkese iyi seneler

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

B_00491014.jpg
selam bir kaç gündür sessizlik var konuda yeni yıl ve üzücü bir hafta sonu yaşıyoruz kafam dağılsın diye nete baktığımda benim mussoda yedek lastik yok ve nete gördüğüm kadarıyla yerleşme şekli bu

yedek lastiği arabaya farklı nasıl yerleştirebilirim arabaya uygun stepne taşıyıcı nerden bulabilirim?
Merhabalar herkese iyi seneler

Ufak boyutlu stepneler var lastikciye kadar dusuk hizla gidebilecek yeterlilikte fotodaki gibi bagajin yan tarafina sabitlenebilir en basit cozum bu bence.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

245 70 16 lastik var uzerinde araba1850 kg tasirmi bu kucuk isletme

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu ornek olarak gosterdim benim onceki arac XJ idi senin fotodaki sekilde yerlestirilmis kucuk stepne vardi hic kullanmadim gerek kalmadi , kucuk olduguna bakma ugyn olcude stepne lastikciye goturur.

Bunu ornek olarak gosterdim benim onceki arac XJ idi senin fotodaki sekilde yerlestirilmis kucuk stepne vardi hic kullanmadim gerek kalmadi , kucuk olduguna bakma ugyn olcude stepne lastikciye goturur.

olcu ve bulabilecegim yer varmi

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR