Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,763

Etiketler
Benim teknede kullandığım solar sistem vardı.tekneyi satınca şimdi arabanın üstüne kurmayı planlıyorum.ekstra elk tüketimini oradan karşılarım diyorum.
Zamanında Nissan pikabımda orjinalini 2 akü vardı.şarj dinamo su kaldırıyordu ama 3.aküyü taktığımda yetersiz geldi ve tüm akülerin ömrünü yedi.ek akülerin hesabı iyi yapılmalı tesisat kaliteli olmalı

erhan_41 / Tuzla

Benim teknede kullandığım solar sistem vardı.tekneyi satınca şimdi arabanın üstüne kurmayı planlıyorum.ekstra elk tüketimini oradan karşılarım diyorum.
Zamanında Nissan pikabımda orjinalini 2 akü vardı.şarj dinamo su kaldırıyordu ama 3.aküyü taktığımda yetersiz geldi ve tüm akülerin ömrünü yedi.ek akülerin hesabı iyi yapılmalı tesisat kaliteli olmalı

erhan_41 / Tuzla
Solar panel de düşündüm araba çalışmadığı durumda 2. Akünün şarjı için. Ama olduğum ilçe de bunu yapacak elektrikçi yok olanı bulsak o da sağlam para ister. Youtube de videolar izleye izleye yapacağız artık

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Solar panel de düşündüm araba çalışmadığı durumda 2. Akünün şarjı için. Ama olduğum ilçe de bunu yapacak elektrikçi yok olanı bulsak o da sağlam para ister. Youtube de videolar izleye izleye yapacağız artık

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kendim yaptım.uzmanlığa gerek yok.forum sitelerinde bol ve doyurucu bilgi var.min 20 max 60 watt lık panel al.gazlasına gerek yok.şarj kontrol ünitesi ve akü biraz kaliteli kablo ve ek yerleri için su geçmemesine dikkat edeceksin. Bu kadar

erhan_41 / Tuzla

a2e5f22cffbd91616fcc67618b6b4627.jpg
bende ilde tek basima saniyordum

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erek65 ,arkadasla tanıştım mi

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erek65 ,arkadasla tanıştım mi

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arabasi duzvitesti sanzimanda sorun vardi arabanin ne oldugunu bile bilmiyordu bu lastikler karda kayiyor dedi At lastik oldugunu anlatim gezenbilliriden ve siteden bahsettim sorunlarini ve cozumler icin buradan bulacagini anlatik

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buyursun bekleriz burada hep birlikte birseyler ogreniyoruz duz vites benzinli 3.2 mi acaba ? Duz viteste sanzimanda buyuk sorun yasamaz maliyetli de olmaz otm gibi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR