Aynen kizamiklaarBunlar öndeki kızamık olanlar mi
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen kizamiklaarBunlar öndeki kızamık olanlar mi
Solar panel de düşündüm araba çalışmadığı durumda 2. Akünün şarjı için. Ama olduğum ilçe de bunu yapacak elektrikçi yok olanı bulsak o da sağlam para ister. Youtube de videolar izleye izleye yapacağız artıkBenim teknede kullandığım solar sistem vardı.tekneyi satınca şimdi arabanın üstüne kurmayı planlıyorum.ekstra elk tüketimini oradan karşılarım diyorum.
Zamanında Nissan pikabımda orjinalini 2 akü vardı.şarj dinamo su kaldırıyordu ama 3.aküyü taktığımda yetersiz geldi ve tüm akülerin ömrünü yedi.ek akülerin hesabı iyi yapılmalı tesisat kaliteli olmalı
erhan_41 / Tuzla
Ben kendim yaptım.uzmanlığa gerek yok.forum sitelerinde bol ve doyurucu bilgi var.min 20 max 60 watt lık panel al.gazlasına gerek yok.şarj kontrol ünitesi ve akü biraz kaliteli kablo ve ek yerleri için su geçmemesine dikkat edeceksin. Bu kadarSolar panel de düşündüm araba çalışmadığı durumda 2. Akünün şarjı için. Ama olduğum ilçe de bunu yapacak elektrikçi yok olanı bulsak o da sağlam para ister. Youtube de videolar izleye izleye yapacağız artık
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hadi gözün aydın , korando da güzelmiş maşallahEkli dosyayı görüntüle 57037 bende ilde tek basima saniyordum
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arabasi duzvitesti sanzimanda sorun vardi arabanin ne oldugunu bile bilmiyordu bu lastikler karda kayiyor dedi At lastik oldugunu anlatim gezenbilliriden ve siteden bahsettim sorunlarini ve cozumler icin buradan bulacagini anlatikErek65 ,arkadasla tanıştım mi
Hamdolsun reyis bunu dami bize gosterdi ?reis olmasa hublarda olmazdiManüel hub boyle devreye sokuluyormus bunu da öğrendik hamdolsun
Tapatalk Cloud - Downlaoad File VID-20170104-WA0003.mp4