simdi daha iyisi yapilana kadar BF acik ara onde.
Bu arada ciktim kapinin onune aracin yuksekligini olctum. 34 cm on 38 cm arka. Esim araci yukseltmemi istemiyor ona caktirmadan yaptiricam herhalde
10 cm yukseltme yeterli olurmu arazide ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
simdi daha iyisi yapilana kadar BF acik ara onde.
Bu arada ciktim kapinin onune aracin yuksekligini olctum. 34 cm on 38 cm arka. Esim araci yukseltmemi istemiyor ona caktirmadan yaptiricam herhalde
10 cm yukseltme yeterli olurmu arazide ?
Simdi niyetim iki takim yapmak aracta bulunan kumho venture ler 2015 gayet iyi durumda asfalt icin yeterli , arazi icinde bi takim BF yaparsak iyi olacak.
Simdi niyetim iki takim yapmak aracta bulunan kumho venture ler 2015 gayet iyi durumda asfalt icin yeterli , arazi icinde bi takim BF yaparsak iyi olacak.
Aynen haklisin karekasayi verdigim arkadas yeni lastik alacagi icin bf leri gonderirim demisti olculer ayni 235 75 15 ondan haber bekliyorum.Gelmezse cikma bakicam.Sadece arazi olacagi icin dis izleri derin olmasi yeterli.
Araba cillop gibi dolu modeli tahminimce arka park dikiz aynasi var tamponlarda lambalar takili tahminim on kolsolda lock un lock tusu da var birde telefon girişi
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayir bu arabalarda 40 km mi 50 km mi de ne otomatik kapi kilitleme var o fonksiyonu kapatiyor, ama ayni tusu alip elektrikli kiliti o tusa baglicam iceriden lock un lock yazacak kapiş ? ))
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi