Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 533,760
mazot filtresi , yağ filitresi , hava filitresi , 10 lt yağ , 3 lt antifiriz , silecekler değişti maliyet 380 tl .

Etiketler

Kayis gergi kutugu icin tekrar gidicem , sanziman yaginida bu şanzimanda kullanabilecegim en uygun yagi kullanicam , yurt disi sitelerde bi kac muadil vardi onlarda TR de yok olmadi castrol infoya danisicam en uygun hangisi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdi kontrol ettim sadece BTR sanziman ureticisinin oldugu Avusturalyada var

cengiz abi (ceng67) Bakim yaparken şanziman yagini degistirdi diye biliyorum cengiz abide ses yok

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cengiz abi (ceng67) Bakim yaparken şanziman yagini degistirdi diye biliyorum cengiz abide ses yok

Ustadin okeyini almadan islem yapmadim saolsun mesajlastik bilgi paylasimi yapti, onun Erzurumlu usta kimbilir ne yagi koymustur

Ustadin okeyini almadan islem yapmadim saolsun mesajlastik bilgi paylasimi yapti, onun Erzurumlu usta kimbilir ne yagi koymustur

orgamastron bana degistirme dedi bende degistirme dim sanziman contasida degismesi lazim

orgamastron bana degistirme dedi bende degistirme dim sanziman contasida degismesi lazim

Benim sanziman daha once islem gormus canakkalede bilincli yapilip yapilmadigindan uygun yag konuldugundan emin degilim o yuzden sivilari degistirip kafam rahat etsin istiyorum.

yok hocam yag degisiminde sanziman contasida degismesi gerekli dediler cengiz abi ssanyong serviste contanin oldugunu yazmisti

Ben terranonun otomatik şanzımAn yağını değiştirirken filtresini de değiştirmiştim. Ama conta bulamadım.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON KONULAR - FORUM