Bi haftadir Aliaga da olmuo du bilion burasi sakin bi yer trafik yogunlugu yok Izmir ici trafik felcti bu gun kirmizi isik vsvs dur kalk cok yaptim.Ins dedigin gibidir.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ebd on arka fren distrubitoru onler kizaklamaya baslayinca arkaya dagitiryor gucu , on balatalarin vs bitik ise kizaklamamak icin devreye girer ama sonmesi lazim , acip kapatinca gitti ise sikinti olmaz ama habire yanmaya baslar ise arka koldugun ayak basilan dosemesini kaldir orada frenin kablosu var sokete bak iki kablo tam gecmis mi orada stepnenin kaldirma mandal demirini de görürsün
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi şöyle bi durumda var eğer freni çok kullandıysan ki otomatik araçlarda sürekli kullanılır trafikte her araçta olmaz ama önce kablolar ısınır şase yaptırır akım karışır bazende beyni ısıtır (düşük ihtimal)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumlar icin cok tskler @matchplus@orgasmatron dediklerinizi not aldim kontroller yapicam. Yeni bir araci kesfetmek gercekten guzel sorun cikmazsa tecrube ve bilgi edinemeyizde. Tekrar tskler sagolun varolun.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar bu araç yolda görüp reaimledigim araç benimkini daha göremedim maalesef resimlerdeki araç dev gibi birşey kartal sanayide 1 aydan beri yatıyor parca bekliyorlar herhalde