Koçero geliyor.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,392

Etiketler

Ynt: Koçero geliyor.....

Ömer bey hızlı başlamıssınız hayırlı uğurlu olsun tez zamanda gönlünüze göre olur inşallah.

Ömer bey sattığım iveco karavanımda fiberi taşıyan kuşaklara ilave yapmıştık çünki bazı yerlerde fiberde çökme ve sarkma vardı. İleride olabilecek dizaynlar için tavanı kuvvetlendirmekte yarar var gibi yinede siz bilirsiniz. Dediğiniz gibi şaşi boşlukları depolar için oldukça müsait ivecoda.

Ömer bey,fotoğraftan ilave profilleri nasıl montajladığınızı anlayamadım. Bir de profillerin ebatını merak ettim.20x40x1,5 gibi geldi.Daha yakından çekilmiş detaylı bir kaç fotoğraf ekleyebilirmisiniz.(neden ince ince detay soruları sorduğumu daha sonra söyleyeceğim) ;D ;D

Aldın dimi İveco'yu

hayırlı olsun diyelimmi

Ömer Bey, Hayırlı olsun,
Zorlanmadan, sıkıntı çekmeden, Karavana Dönüştürmenizi ve Sağlıklı bir şekilde tadını çıkartmanızı temenni ediyorum. Saygılarımla.

züğürt gezençi' Alıntı:
Koçero'ya bir kardeş geldi.Topiğini açtım.
gördüm gördüm...hayırlı olsun, allah kazasız belasız kullanmak nasip etsinnn... yapımında da allah kolaylık versin ))))))

profil ebatları doğrudur, montaj şekli kaynak yapıldı....

sürgülü kapıya bağlı, otomatik basamak monte edildi....

Ömer hocam bu basamak benim de ilgimi çekiyor. Bu şekilde çalışanını ilk kez görüyorum. Nereden, nasıl, kaç paraya temin edilir? Bir de bizim arabalara uyar mı?

benim taktığım fordundu, ve kapordacı arkadaşlar başarılı bir şekilde adapde ettiler...
fiyat konusunda birşey demem doğru olmaz...benim bir arkadaşın elinde eskiden kalmış bir parca olduğu için soyleyeceğim rakkam kafa karıştırır... ama herhangi ford parcacısına sorarsanız sanırım daha doğru bilgilenme olur... zira takması içinde sanırım 200-300 birsey alırlar diye düşünüyorum...
ama gercekten tavsiye edilecek bir parca...