Tuvaleti tekerlek üstüne koyma fikrini çok tuttum. Bizim gibi orası burası ağrıyanların oturup kalkması için çok pratik. Bileydim tasarımı baştan ona göre yapardım. ;D
selamlar,
uzun bir aradan sonra merhaba
formu soyle bir gözden gecirdim ama soracağım soruyla ilgili bir yazısma goremedim.
koçeronun ruhsat aşamasına başlama aşamasına gelince karşıma söyle bir sorun cıktı...
son 1 aydır panelvanların karavana donuşumlerinde 1+2 olan koltuk sayısını 1+1 e düşürülemediği soylendi..
bu konuda bilgisi olan varmı, bu işin mantığı ve doğruluğu nedir...
ilginize efm..
sayglıar.
Konunun detayını bilmiyorum ancak basit mantıkla aklıma şu geliyor. 2+1 aracın tip onay belgesinde onaylanmış koltuk tipi
olduğuna göre bu yapıyı değiştirmek içinde TSE onaylı tekli koltuk koymak gerekli ki 1+1 olsun ve bunuda belgelemek şartıyla.
Yani dizayn firmasına gidip onaylı koltuk montajı + proje + TSE'ye müraacat ve onay vedahi TÜV de tespitten sonra ruhsata işleme.
Ne dersin benim aklıma gelen bu, sonucu öğrendiğinde bizlerlede paylaşırsan seviniriz. Selamlar.
uzun zamandır foruma giremediğimden acıklama yapamamıştım...
ruhsat 2+1 moto karavan olarak tescil gördü... ön koltuğu 1+1 haline getirdim... arkaya yemek masasının önüne bir koltuk daha koyarak koltuk adedini sağlayacağım.... tabi bu arada koçero satılmaz ise ))))))
selamlar,
uzun bir aradan sonra merhaba
formu soyle bir gözden gecirdim ama soracağım soruyla ilgili bir yazısma goremedim.
koçeronun ruhsat aşamasına başlama aşamasına gelince karşıma söyle bir sorun cıktı...
son 1 aydır panelvanların karavana donuşumlerinde 1+2 olan koltuk sayısını 1+1 e düşürülemediği soylendi..
bu konuda bilgisi olan varmı, bu işin mantığı ve doğruluğu nedir...
ilginize efm..
sayglıar.
Sevgili adil abi ruhsatını 2+1 çıkarıp 1+1 kullanman trafikte bir sorun yaratmaz ruhsatta yazanın aksine fazla koltuk bulundurmak cezai işlem gerektirir
Sevgili adil abi ruhsatını 2+1 çıkarıp 1+1 kullanman trafikte bir sorun yaratmaz ruhsatta yazanın aksine fazla koltuk bulundurmak cezai işlem gerektirir
Koçeroyu bitirdik, eh yaklaşık 20 bin gibi bir km de yaptık...eee karavanda birde motor lazım dedik motoru aldık...bir zihni sinir lazım dedik ve yaptık...yaptığımızı da paylaşmak farz tabi
aşağıda prototip videyosu ve final fotoğrafları var... yarın kısmetse motorla birlikte video gelecek....
video için : http://www.izlesene.com/video/motor-rampa/7570120
Eline sağlık Ömer, pratik ve iyi bir taşıyıcı olmuş.
videoda göremediğim için soruyorum; rampa motorla yukarı kalktığında rampayı sabitleyen bir mekanizma varmı? videoda gördüğüm
rampa yukarıdayken tüm yükü çelik halat taşıyor sanırım.
Sabitleme pimi özellikle kasislerde motorun aşağı hareketinde çelik halat üzerindeki oluşacak yükü alması için önemli ve emniyetli olacak
sanırım,iyi günlerde kullanmanı dilerim.