Kocaeli, Yuvacık, Aytepe Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunus bager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,123
Ynt: Kocaeli, Yuvacık, Aytepe Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (15 Şubat 2009)

MK51' Alıntı:
Müthiş bir doğa, çok keyifli bir gezi... Fotoğraflar ise harika... Paylaşım için teşekkürler.
Ne mutlu bana bu güzellikleri sizlerle paylaşabildiysem...

Etiketler

yunus süper gezi olmuş paylaşım için teşekkürler... hala çığ düşmemiş mi veysel amcamın oraya geçen sene girilmiyodu içine çığdan...

offroad içerikli foto ve video yokmu.... ;D

çok güzel bir paylaşım için tşekkürler,doğa resimleri harika...

elinize sağlık çok güzel olmuş

Resimlerde güzel videolarda güzel manzara harika paylaşım için teşekkürler.

Bikaç karede benden...
Resim009.png

paylaşım için tşkler güzel resimler

Paylaşım için teşekkürler,bu LR cilere hayranım standart araçlarla negüzel heryere gidiyorlar,bizde araçlarımıza vinç,lastik gibi birçok off-road donanımı alıp taktırıyoruz.Alıcan bir LR miss gibi gezicen.Bilmem anlatabildimmi :eek: :eek: :eek:

tugsan75' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler,bu LR cilere hayranım standart araçlarla negüzel heryere gidiyorlar,bizde araçlarımıza vinç,lastik gibi birçok off-road donanımı alıp taktırıyoruz.Alıcan bir LR miss gibi gezicen.Bilmem anlatabildimmi :eek: :eek: :eek:
Tavsiye ederim Tuğsan bey geçenlerde Ergun abide aynı şeyi söyledi, Kilit yok vinç yok büyük lastik yok o şekilde bu işten cok daha fazla keyif alınır vede
bu işte daha fazla tecrube sahibi olunur diye düşünuyorum

Yunus paylaşım için Teşekkürler,

Vahşi Naci de oradaymış diye duydum ;D ilk videolardan birinde geçerken sesinden tanıdım, en sonlardada motoru görünce emin oldum ;D

Nası olmuş performans 3.9 un?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri