Evet abi Naci abi de bizimleydi 2-3 km kullanmama izin verdi hatta rampayı çıkanda bendim acayip makina ondan sonra düz dizele binmek zor geldi amadiscovery-V8' Alıntı:Yunus paylaşım için Teşekkürler,
Vahşi Naci de oradaymış diye duydum ;D ilk videolardan birinde geçerken sesinden tanıdım, en sonlardada motoru görünce emin oldum ;D
Nası olmuş performans 3.9 un?
Teşekkürler su sesi güzel , V8 sesi güzel degilmi yanijeep' Alıntı:Öncelikle doğa harika nefis. Videolarda ki su sesi mükemmel. Paylaşım için teşekkür ederiz.
Engin abi burda hala kar yagıyor birdahakine beklerimedaghan' Alıntı:bu sene bir karda gezemedim yahuniye kıskandırıyorsunuz?
yunus bager' Alıntı:Evet abi Naci abi de bizimleydi 2-3 km kullanmama izin verdi hatta rampayı çıkanda bendim acayip makina ondan sonra düz dizele binmek zor geldi ama![]()
Abi zate 3000 den sonra bir ses var insanı cezbediyor daha önce böylebir fırsatım olmamıştı demekki ilerde disko almayı düşünmekle cok dogru bir karar vermişim...discovery-V8' Alıntı:Eyvaaah hayatının hatasını yapmışsın ;D
Bu ses adamı kendine çeker götürür , ben discoyu almaya gittiğimde marşa bastım gürlemeye başladı iş o noktada bitti hiç yürümese bile alacaktım, sonra bir tur attım, o günden beri direksiyona yapışık geziyorum ;D Hele devri şöyle 5000 in üzerine çıkararak 1,2,3,4 bir kullan bırakamazsın bidaha.
Murselim ben zate virüslü doğmuşum sayılır ilk kullandıgım araç seri2aadrenalim' Alıntı:yunus abi, zaten LR virüs bulaşmıştı sana şimdide v8 eklendi hadi hayırlı artık![]()