Kocaeli, Yuvacık, Aytepe Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunus bager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,131
Ynt: Kocaeli, Yuvacık, Aytepe Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (15 Şubat 2009)

İyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlar teşekkür ederim bu güzellikleri sizlerle paylaşabildiysem nemutlu bana....

Etiketler

Ne virüsmüş bulaşan gidiyo bunun panzehiri yokmu yaw ;D

Rassim' Alıntı:
Ne virüsmüş bulaşan gidiyo bunun panzehiri yokmu yaw ;D
Geç kaldın Rasim 1, gezide virüs bulaştı 2,cide virüsler üremeye başladı 3,de tamam artık virüs heryerini kapladı :smiley:

V8 in sesi güzel inkar edemeyiz. Kaput açıkken değilde 40 derece rampa da zorlarken görmek isterdik ;D

jeep' Alıntı:
V8 in sesi güzel inkar edemeyiz. Kaput açıkken değilde 40 derece rampa da zorlarken görmek isterdik ;D
Onuda Yavuz abi dinletsin bende v8 yok :smiley:

Ondan hiç şüpem yok
Zate hakkını bizde veremeseydik 65 ps defenderlerle 160-180 ps araçların gittigi yerden gidemezdik :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Teşekkürler su sesi güzel , V8 sesi güzel degilmi yani :smiley: ;)

;D ;D
Yunus kardeşim para sesi, kadın sesi, su sesi üçlemesine dördüncüyü de sen ilave ettin : V8 sesi ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
;D ;D
Yunus kardeşim para sesi, kadın sesi, su sesi üçlemesine dördüncüyü de sen ilave ettin : V8 sesi ;D ;D ;D
Ama gerçektende güzelmiş ilk defa kullandım Yavuz abi çok haklıymış LR den başka araça binmemekle

Evet geziye emeği geçen herkeze teşekkür ederim. Gezi düzenleme konusunda başarılıyız ama bir de bu geziyi daha iyi fotoğraf ve video ile sunabilsek. Her halde adrenalinden olsa gerek güzel pozisyonlarda foto çekmeyi unutuyoruz. Çok güzel bir gezi oldu. Hava güzeldi etap güzeldi. Neyse başka sefere. Burada geziye katılımı ve bizi onurlandırdığı için Naci Doğancı abiye ayrıca teşekkür ediyorum.

haklısın meriç abi ama ben olsaydım iyi kareler yakalardım :smiley: :smiley: :smiley:

Yunus harika bir gün olmuş, karın üzerinde de bayrak gibi durmuş araçlar, foto ve videolar için teşekkürler..

meriç

rica ederim, o onur bana ait, çok güzel bir gündü, tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum ve ilk fırsatta tekrarlamayı diliyorum... belli olmaz bakarsın peşime 5-10 tane LR takılır...

sevgiler

naci

ndoganci' Alıntı:
meriç

rica ederim, o onur bana ait, çok güzel bir gündü, tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum ve ilk fırsatta tekrarlamayı diliyorum... belli olmaz bakarsın peşime 5-10 tane LR takılır...

sevgiler

naci
Aman Naci abi sadece LR gezisi yaparsak bu forumda taşlarlar bizi :smiley: ;) ;) ;D ;D

evet yunus abi sadece lr gezisi olmaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri