Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,741

Etiketler

Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)

Buralardayız Erkan abi , defenderla uğraşıyoruz işte. Daha doğrusu Umut abi uğraşıyor sağ olsun. :D :D

lakmadi' Alıntı:
Hayırdır ne sıkıntısı var?
Abi akü bitmiş , akü falan değişti. şimdi de beyaz-mavi duman sıkıntısı var. Subap ayarı yapılacak heralde , yapınca düzelmesse yandık.

AKAZ41' Alıntı:
Arabaya bakmıyorsun alacağım elinden arabayı bak :D :D :D
:D geçen Alican geldi sağ olsun Ferozayla vurdurmaya,ben ayağımı debriyajdan çekince onun arabanın sesi yankılanıyor kabinde. :D Sonra Umut abi geldi , ilk önce Kangooyla akü takviyesi denedik olmadı , sonra bizim fiestayı yanaştırdık olmadı , en sonunda LC geldi çalıştırdık arabayı , Araba Umut abideydi , Mazot alırken kapatmış arabayı , çalışmamış sonra , diğer gün sanayide akü vs. değişti. burçlar murçlar baya bir şey değişti. :smiley:

baya işi var senin arabanın Nezaman cıkar diyo umut abi?

Bilmiyorum ki abi.Motor için daha bırakmadık , usta müsaitse 1-2 güne çıkar herhalde.

en sonunda LC geldi çalıştırdık arabayı

olayin ozu bu kardeşimm..

RedlinE' Alıntı:
en sonunda LC geldi çalıştırdık arabayı

olayin ozu bu kardeşimm..
Abi elimizde dizel araç olsaydı çalıştırcaktık,1.4 benzinli araba yanaştırdık yanına akünün amperi yetmedi. :smiley: Lc çalıştırdı,benzinlikte stop etti zaten araba. Böyle çalıştırma olmaz olsun. :p :D

takma kafana Deniz, o defender 10 lc ye bedeldir yeterki elini üstünden çekme.

Felice' Alıntı:
takma kafana Deniz, o defender 10 lc ye bedeldir yeterki elini üstünden çekme.
Eyvallah Mesut abicim. :smiley: Geçenlerde Sapanca tarafına giderken senin disco'yu gördüm Meşeliğin önünde , baya kalabalıktı seni bulamam diye duramadım. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.