alican4153
TB2PAG
Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)
Erkan Abi motosiklete ne oldu dün uğraşan sendin galiba
Erkan Abi motosiklete ne oldu dün uğraşan sendin galiba
manifolt kırıldı onu kaynattımda takıyordum. görmedim seni uğrasaydınalican4153' Alıntı:Erkan Abi motosiklete ne oldu dün uğraşan sendin galiba
Abi akü bitmiş , akü falan değişti. şimdi de beyaz-mavi duman sıkıntısı var. Subap ayarı yapılacak heralde , yapınca düzelmesse yandık.lakmadi' Alıntı:Hayırdır ne sıkıntısı var?
geçen Alican geldi sağ olsun Ferozayla vurdurmaya,ben ayağımı debriyajdan çekince onun arabanın sesi yankılanıyor kabinde. Sonra Umut abi geldi , ilk önce Kangooyla akü takviyesi denedik olmadı , sonra bizim fiestayı yanaştırdık olmadı , en sonunda LC geldi çalıştırdık arabayı , Araba Umut abideydi , Mazot alırken kapatmış arabayı , çalışmamış sonra , diğer gün sanayide akü vs. değişti. burçlar murçlar baya bir şey değişti.AKAZ41' Alıntı:Arabaya bakmıyorsun alacağım elinden arabayı bak
Abi elimizde dizel araç olsaydı çalıştırcaktık,1.4 benzinli araba yanaştırdık yanına akünün amperi yetmedi. Lc çalıştırdı,benzinlikte stop etti zaten araba. Böyle çalıştırma olmaz olsun.RedlinE' Alıntı:en sonunda LC geldi çalıştırdık arabayı
olayin ozu bu kardeşimm..
Eyvallah Mesut abicim. Geçenlerde Sapanca tarafına giderken senin disco'yu gördüm Meşeliğin önünde , baya kalabalıktı seni bulamam diye duramadım.Felice' Alıntı:takma kafana Deniz, o defender 10 lc ye bedeldir yeterki elini üstünden çekme.