Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,973
Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)

Assasin' Alıntı:
Eyvallah Mesut abicim. :smiley: Geçenlerde Sapanca tarafına giderken senin disco'yu gördüm Meşeliğin önünde , baya kalabalıktı seni bulamam diye duramadım. :D

doğrudur, bayramın üçüncü günü olması lazım, geleneksel piknik günümüzdü, o yüzden kalabalıktık.

her zaman görüşürüz Deniz,
Babana ayrıca selamlar.

Etiketler

Felice' Alıntı:
doğrudur, bayramın üçüncü günü olması lazım, geleneksel piknik günümüzdü, o yüzden kalabalıktık.

her zaman görüşürüz Deniz,
Babana ayrıca selamlar.
Anladım abi,başüstüne. :smiley:

gördüm senin arabayı umut abideydi sorun yok gibi bitti galiba?

lakmadi' Alıntı:
gördüm senin arabayı umut abideydi sorun yok gibi bitti galiba?
Abi duman atmıyorsa sorun yoktur. Bugün telefonda görüştük Umut abiyle de tam da ben bizim fiestayı -Etkinlik günü anahtarını cebimde unutuğum için geri dönmek zorunda kaldığım araba. :D :D- yıkatmaya götürmüştüm görüşemedik o sebeple. Yarın alırım haberleri. :smiley:

Selamlar , pazar günü hava durumu yağışlı gibi görünüyor.Pazar günü için bir organizasyon düzenleyelim dedik Umut abiyle.Daha doğrusu biz çıkalım,gelmek isteyen olursa gelsin,takılalım kafamıza göre kararı aldık. :D Katılacak arkadaşlar konunun altında bildirsin lütfen katılacağını. :smiley:

Selamlar,sevgiler. Deniz.

başkan inşallah ordayım ama yer zaman mekan neresi?

lakmadi' Alıntı:
başkan inşallah ordayım ama yer zaman mekan neresi?
Abi yer ve zaman hakkında hiç bir fikrim yok,yahyakaptandan çıkarız yola,kafamıza göre çıkarız biryerlere. :smiley:

Bugün Umut abiyle,Alicanla buluştuk,yer konusunda dışarıdan yardım alacağız,senin vinç çalışıyorsa zorlu yerlere çıkalım diyoruz Erkan abi. :D

calışıyor vinç zor olsun gecen pazar derincenin üstunde gezdik biraz yağmur kanalında falan amortisör kırıldı :smiley:ama yaptık inönü yaylasına doğru cıkalımmı hem camur su falan?

Benim için hiç farketmez , ama Şelale rotasının yolu yağmurla beraber kaymıştır biraz,biz o yolda 1 karış çamurda arabayı yatırdık ayna falan kırıldı,konvoy halinde gideceğimiz için tehlikeli olabilir. İnönüde öyle bir sıkıntı olmaz ama.Kafamıza eserse İznikten Karamürsel yoluna falan gireriz. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR